«Όλοι μαζί μπορούμε»: Η συγκινητική κίνηση των μαθητών του Γ’ Δημοτικού Λεμεσού (βίντεο)

«Όλοι μαζί μπορούμε»: Η συγκινητική κίνηση των μαθητών του Γ' Δημοτικού Λεμεσού (βίντεο)

Επίσκεψη στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε πως επιθεώρησε την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνομίλησε με τα παιδιά και το προσωπικό.

Συγκινημένος αναφέρθηκε σε δώρα που ετοίμασαν οι μαθητές, και συγκεκριμένα μια μεγάλη χάρτινη μάσκα με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» και μια ζωγραφιά σε ξύλινο κουτί.

Απάγγειλαν επίσης στον Υπουργό κάτι που ετοίμασαν με θέμα την πανδημία και όπως είπε ο κ. Χατζηπαντέλας «μέσα σε λίγες μέρες, από την ημέρα που είχα ανακοινώσει ότι θα επισκεφθώ αυτό το σχολείο, τα παιδιά της 2ης και 6ης τάξης, αμέσως προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους και έκαναν κάτι εντυπωσιακό και συγκινητικό».

Αυτό, συνέχισε, μας δίνει ένα μήνυμα πως η νέα μας γενιά, τα παιδιά, μπορούν να κάνουν το κάτι διαφορετικό και να αντεπεξέλθουν στις οποιεσδήποτε συνθήκες.

«Τα παιδιά νιώθουν ευχαριστημένα, νιώθουν χαρούμενα που είναι μέσα στις τάξεις», είπε και πρόσθεσε πως «έδωσαν το μήνυμα ότι θέλουν να είναι στα σχολεία, θέλουν να έρχονται και να παίζουν με τους συμμαθητές τους και το μήνυμα που έχω δώσει στα παιδιά είναι ότι μπορεί αυτό να συνεχιστεί τηρώντας τα μέτρα και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας».

Το μήνυμα ότι αν προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά που λόγω ηλικίας είναι ανεμβολίαστα, θα κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, έστειλαν σε δηλώσεις τους η επιθεωρήτρια του σχολείου Αντρούλα Ζαχαρίου και η διευθύντρια του, Στέλλα Χαραλάμπους

Διαβάστε επίσης:

Ανάσα ζωής για τη μικρούλα Asya που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία

«Πετάξτε το βάρος»: Πώς μία δασκάλα μαθαίνει στα παιδιά να ξεφορτώνονται ό,τι τα πληγώνει

Κοριτσάκι 3 ετών κάλεσε 20 παιδάκια στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανένα