Οι μικροί ασθενείς της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Πάφου γέμισαν δώρα και χαμόγελα

Δώρα μοίρασε στο Παιδιατρικό του Νοσοκομείου Πάφου ο ΔΙΑΣ Έμπας

Δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μοίρασε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΙΑ Έμπας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία του Συλλόγου με επικεφαλή τον αντιπρόεδρο Γιάννη Κωνσταντίνου παρέδωσε στην υπεύθυνη της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Πάφου , Στέλλα Φιλίππου, δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο τις μέρες των εορτών.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΙΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό του παιδιατρικού θαλάμου ευχήθηκε καλές γιορτές και καλό νέο έτος με υγεία εκφράζοντας την ελπίδα «να απαλλαγούμε από ασθένειες και περαιτέρω περιοριστικά μέτρα. Πρέπει όλοι  να συμβάλλουμε, στην αναχαίτιση της πανδημίας για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας με το 2022».

Η κα. Φιλίππου εκ μέρους του προσωπικού του Παιδιατρικού του ΓΝ Πάφου ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΔΙΑ Έμπας σημειώνοντας πως τέτοιες ενέργειες από πλευράς του συλλόγου μέρες που είναι αναδεικνύουν το πνεύμα αλληλεγγύης που πρέπει να επικρατεί, καταλήγει η ανακοίνωση.