Οι 5 κινήσεις για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από τα πρώτα κρύα

Οι 5 κινήσεις για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας από τα πρώτα κρύα

Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά και μαζί του έχουν έρθει και τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει και τα πρώτα κρύα κάνουν την εμφάνισή τους.

Και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστούμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να περιποιηθούμε σωστά την επιδερμίδα μας και το φθινόπωρο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως η επιδερμίδα είναι εξίσου εκτεθειμένη και στο κρύο και χρειάζεται φροντίδα και προστασία.

Ιδού λοιπόν 5 απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να υιοθετήσετε:

Ενυδάτωση

Είναι η νο 1 απαραίτητη κίνηση, αφού η ενυδάτωση είναι σημαντική όλο τον χρόνο. Συνεχίζεται κανονικά να χρησιμοποιείται καθημερινά την ενυδατική σας κρέμα, ενώ πρέπει να εντάξετε και μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Αντηλιακό

Όχι, το αντηλιακό δεν το χρησιμοποιούμε μόνο το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε και το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ακόμα και όταν ο καιρός είναι βροχερός. Μην σας ξεγελάει. Ο ήλιος καραδοκεί, οπότε είναι απαραίτητο να βάζετε αντηλιακό καθημερινά, κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι.

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός είναι επίσης απαραίτητος και το φθινόπωρο, μιας και η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται πάντα από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Περισσότερα στο Infowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

6 τρόποι για να εντάξεις το καστορέλαιο στη ρουτίνα ομορφιάς σου

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να μοιράζεστε με τις φίλες σας

Το μωρό με τον Συγγενή Μελανοκυτταρικό Σπίλο αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα εμφάνισης