Ο Τεμπέλης Δράκος στην Κύπρο!

Μετά από 5 δίσκους, 200 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και τεράστια αποδοχή σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Τεμπέλης Δράκος κι ο δημιουργός του Γιώργος Χατζηπιερής, που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές ολόκληρες παιδιών, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2022.

Μετά τις sold-out παραστάσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιστρέφουν στη Λευκωσία μαζί με ένα επιτελείο από εξαίρετους τραγουδιστές, μουσικούς και συνεργάτες.

μουσική παράσταση

Μια μουσική παράσταση, που μόνο ένας σκηνοθέτης όπως ο Κωνσταντίνου Ρήγος μπορεί να συνθέσει, με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβο Δεληβοριά, Ρένα Μόρφη, Γιάννη Διονυσίου και πολλές χαρούμενες παιδικές φωνές. Το πολυθέαμα για όλες τις ηλικίες θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τεμπέλη Δράκου: Το Σκουλουκούιν, η Γιαταπάτα, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, ο Κόκορας, ο Παγωτατζής, η Αλεπού, το Δέντρο και πολλές άλλες.

  • Στη σκηνή θα ζωντανέψει ο κόσμος του Τεμπέλη Δράκου: η μαγεία, το χιούμορ, οι ανατροπές, τα χρώματα, η χαρά και η συγκίνηση με ποιότητα και σεβασμό προς το κοινό. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε αυτή τη γιορτή, για να μοιραστούμε μια μοναδική εμπειρία, μικροί και μεγάλοι.

ταυτοτητα

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Παραγωγή: O Τεμπέλης Δράκος Λτδ
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Ζήσης Παπαμίχος
Συνεργάτης Ενδυματολόγος: Αγγελική Μάτση
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης
Στίχοι Μουσική: Γιώργος Χατζηπιερής
Ενορχηστρώσεις: Μάριος Τακούσιης – Γιαννης Παπαζαχαριάκης
Τραγουδούν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Διονυσίου και η παιδική χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» της Ανθής Παπαφιλίππου και του Δήμου Λευκωσίας.
Μουσικοί: Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), Μάριος Τακούσιης (πιάνο), Εύρος Βοσκαρίδης (βιολί), Αλέξης Πογρεβνόης (κλαρίνο), Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι), Ελισάβετ Καφετζή (φλάουτο), Δημήτρης Αγγελάκης (μελωδικά κρουστά), Βαγγέλης Καρίπης (ρυθμικά κρουστά), Νίκος Σαμαράς (νυκτά έγχορδα, τρομπέτα)
Ηθοποιοί – χορευτές: Φωτεινή Μουχτούρη, Νίκος Γονίδης
Επιμέλεια Παραγωγής: Γιώργος Χατζηπιερής
Διεύθυνση παραγωγής: Alex Elsabag

Διαβάστε επίσης:

Ιστορίες για τα παιδιά του κόσμου-30 ιστορίες για να ανακαλύψεις τον κόσμο

Γεννήθηκε 330 γραμμάρια, έδωσε μάχη και τα κατάφερε!

Χάος με τα μαθητικά λεωφορεία -Τι συμβαίνει;