Μπέμπα ντύθηκε… Βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη ξετρελάθηκε και της έστειλε γράμμα! (εικόνες)

Μπέμπα ντύθηκε... Βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη ξετρελάθηκε και της έστειλε γράμμα! (εικόνες)

Την προσοχή της βασίλισσας Ελισάβετ κατάφερε να τραβήξει μια μπέμπα από τις ΗΠΑ, η οποία ντύθηκε για τους εορτασμούς του Halloween ακριβώς όπως και η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας.

Το κοστούμι που διάλεξαν οι γονείς της μικρής Jalayne από το Κεντάκι έκανε την μπέμπα να είναι μια μικρή βασίλισσα Ελισάβετ. Το καπέλο της, το πανέμορφο γαλάζιο παλτουδάκι της, ακόμα και το τσαντάκι της, όλα παρέπεμπαν στις εμφανίσεις της Μεγαλειοτάτης.

Βέβαια, αυτό που αποθέωσε την εμφάνιση της μικρής Jalayne ως βασίλισσα Ελισάβετ είναι τα δύο σκυλιά Κόργκι που την συνόδευαν. Κόργκι έχει και η Μεγαλειοτάτη, και είναι μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Οι γονείς της Jalayne έστειλαν φωτογραφίες της στο Μπάκιγχαμ και σοκαρίστηκαν όταν τους απάντησαν. Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρή πήρε γράμμα από την Κυρία των Τιμών, εκφράζοντας της την χαρά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η οικογένεια της μικρής Jalayne είναι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, και – όπως είπε η μητέρα της – έμπνευση για την εμφάνιση της μπέμπας ως βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τα σκυλιά Κόργκι που έχουν.

Διαβάστε επίσης:

«Όταν θα έχει πεθάνει, θα την ψάχνεις…»: Ένα εξαιρετικό κείμενο για την αβάσταχτη απώλεια της μάνας

12χρονη με σύνδρομο Down έστειλε πίνακά της στην Βασίλισσα Ελισάβετ – Πώς αντέδρασε εκείνη (εικόνες)

Φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ ποδοπατά παιδάκι που βρέθηκε στον δρόμο του! (βίντεο)