Φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ ποδοπατά παιδάκι που βρέθηκε στον δρόμο του! (βίντεο)

Φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ ποδοπατά παιδάκι που βρέθηκε στον δρόμο του! (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας οργή!

Πλάνα που τραβήχτηκαν από το σημείο δείχνουν μια ομάδα τουριστών να φωτογραφίζει δύο Φρουρούς της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς περνούν από τον χώρο.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα μικρό παιδί μπαίνει στο δρόμο ενός από τους φρουρούς που αμέσως του φωνάζει «Κάνε στην άκρη!». Στην συνέχεια, ο φρουρός σπρώχνει το παιδί με τα πόδια του και περνά από πάνω του.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα TikTok και το αναδημοσίευσαν μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ, όπως η DailyMail, κι έγινε viral.

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για τον συγκεκριμένο φρουρό, με τη βρετανική εφημερίδα να αναφέρει ότι δεν έδειξε κανένα έλεος.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δύο φρουροί ούτε που κοίταξαν τι συνέβη στο παιδάκι που, ευτυχώς, σηκώθηκε από το έδαφος και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του.

Εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας ανέφερε στην Daily Mail: «Είμαστε ενήμεροι για ένα περιστατικό που συνέβη στον Πύργο του Λονδίνου, που συνέβη νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κατά τη διάρκεια περιπολίας. Οι Φρουροί που βρίσκονταν στο καθήκον προειδοποίησαν το κοινό, ότι πλησίαζε η περίπολος, όμως δυστυχώς το παιδάκι έτρεξε απρόοπτα μπροστά από τον στρατιώτη. Εκείνος προσάθησε να το προσπεράσει και να συνεχίσει το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο στρατιώτης έλεγξε το παιδί και βεβαιώθηκε ότι ήταν καλά».

Οι βασιλικοί φρουροί εχουν χρέος να φρουρούν τις επίσημες βασιλικές κατοικίες σε ολόκληρη το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι γνωστοί για τις κόκκινα παλτό τους τους και τα μάλλινα καπέλα, ωστόσο, τους χειμερινούς μήνες φορούν μακριές γκρι καπαρντίνες.

Οι χρήστες του διαδικτύου, πάντως, δεν χαρίστηκαν στον φρουρό και σχολίασαν με διάχυτη ειρωνεία και οργή. 

«Δεν χρειαζόταν τώρα αυτό», έγραψε ένας χρήστης. «Γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους κανόνες, ώστε οι φρουροί απλά να περπατούν γύρω από τους ανθρώπους; Είμαι σίγουρος πως η απάντηση είναι: «η παράδοση, γαρ», αλλά ποιος νοιάζεται», ανέφερε ένας άλλος χρήστης.

Διαβάστε επίσης:

«Ψάρι τεκίλα»: Το εξαφανισμένο ψάρι που επανέφεραν οι επιστήμονες στη φύση!

Συγκινεί η Αργυρώ Ροτσίδου: Αυτή η χρονιά για μένα και την οικογένειά μου ήταν μια καρδιά σπασμένη

Για εκείνη τη μαμά που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της τα Χριστούγεννα