«Μην χαλάσετε το πάρτι του παιδιού μας»: Γιατί προκάλεσε οργή αυτό το σημείωμα σε πάρκο

«Μην χαλάσετε το πάρτι του παιδιού μας»: Γιατί προκάλεσε οργή αυτό το σημείωμα σε πάρκο

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στο παγκάκι ενός πάρκου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και χαρακτηρίστηκε προσβλητικό και ανάγωγο. Συγκεκριμένα βρέθηκε σε ένα παγκάκι, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα τραπεζομάντηλο και έγραφε: «Κρατημένο για πάρτι γενεθλίων»

Το σημείωμα αναρτήθηκε στο Reddit και ο χρήστης, που το ανέβασε ανέφερε, ότι οι άνθρωποι που είχαν κρατήσει αυτό το τραπέζι για τα γενέθλια ήρθαν αρκετές ώρες αργότερα.

«Παρακαλώ σεβαστείτε το χώρο που έχουμε κρατήσει και μην χρησιμοποιήσετε τα τραπέζια μας. Έχουμε διοργανώσει πάρτι για ένα 4χρονο παιδί και μην γίνετε αυτοί που θα το χαλάσουν. Σας ευχαριστούμε», έγραφε το σημείωμα.

Ο χρήστης που ανέβασε στο Reddit το σημείωμα σχολίασε: «Ένα πολυσύχναστο δημόσιο πάρκο, ένα ζεστό σαββατοκύριακο. Το πάρκο ήταν τόσες ώρες ανοιχτό ήδη τέσσερις ώρες και κανείς από αυτούς δεν φάνηκε, ενώ τα υπόλοιπα τραπέζια ήταν γεμάτα».

Εξοργίστηκε το διαδίκτυο

Η ανάρτηση, που προσέλκυσε χιλιάδες χρήστες και σχόλια, άφησε αηδιασμένο το διαδίκτυο.

«Σοβαρά. Σεβαστείτε το πάρτι του παιδιού μας. Φέρτε το δικό σας τραπέζι», σχολίασε καυστικά ένας χρήστης του διαδικτύου.

«Είναι ένα κομμάτι χαρτιού που γράφει «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»», ανέφερε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Το να πεις «τα τραπέζια μας» είναι το αποκορύφωμα της αγένειας και μάλιστα δημοσίως. Οι άνθρωποι είναι παλαβοί»

Τελικά ήρθαν; Όπως ανέφερε ο χρήστης που ανέβασε το σημείωμα, οι συγκεκριμένοι ήρθαν 6 ώρες μετά, έβαλαν ένα ηχείο με μουσική και γενικά αρκετή φασαρία…

Διαβάστε επίσης:

«Ο γιατρός μου είπε να ρίξω το μωρό μου – Σήμερα ετοιμάζεται να γίνει η ίδια γιατρός!»: Η μαρτυρία αυτής της μαμάς συγκινεί

Δείτε πόσο ομόρφυνε το Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου λίγο πριν υποδεχθεί τους μαθητές του!

Παιδιά που γεννιούνται από κατεψυγμένα έμβρυα: Ο σοβαρός κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσουν