3χρονη κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της και δεν ήρθε κανένα – Σπαράζει η εικόνα της να τρώει πίτσα μόνη (εικόνα+vid)

Κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της και δεν ήρθε κανένα - Σπαράζει η εικόνα της να τρώει πίτσα μόνη (εικόνα)

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια είναι περιττά σε ότι έχει να κάνει με την αναισθησία των ανθρώπων.

Μια μαμά – η οποία έμεινε με την πίκρα και την στενοχώρια – διοργάνωσε ένα τέλειο πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της – με φαγητό και εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» – αλλά κανένα από τα 27 παιδιά που είχαν προσκληθεί δεν εμφανίστηκε.

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ, δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια που στέλνουν στη μαμά μηνύματα συμπαράστασης και συμβουλές.

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι», έγραψε η Στρονγκ στο βίντεο. «Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της».

Η μικρούλα απογοητευμένη που κανένα παιδάκι δεν εμφανίστηκε στο πάρτι της φαίνεται στο βίντεο, να τρώει ένα κομμάτι πίτσα καθισμένη μόνη της σε ένα τραπέζι, ενώ η μαμά πέταξε ένα κουτί πίτας στα σκουπίδια.

«Χρήματα και χρόνος χαμένα», είναι ο τίτλος του βίντεο. «Ραγίζει τόσο πολύ η καρδιά της μαμάς μου». Ο χώρος ήταν διακοσμημένος από πάνω μέχρι κάτω και οι θέσεις ήταν έτοιμες για να καθίσουν τα 27 παιδιά που είχε καλέσει.

Σύμφωνα με ένα σχόλιο που έγραψε η μαμά κάτω από το βίντεο, υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Facebook – αλλά οι επτά οικογένειες που απάντησαν «ναι» ξαφνικά άλλαξαν τις απαντήσεις τους το πρωί της ίδιας ημέρας, και άλλες δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

«Κυριολεκτικά θα πάω σπίτι και θα αγκαλιάσω τα μωρά μου», έγραψε η πληγωμένη μαμά.

Η εορτάζουσα δεν πήρε τηλεφωνήματα ή ευχές. «Μακάρι να το έβγαζα από το μυαλό μου αυτό», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Κάποιοι χρήστες στα σχόλια προσπάθησαν να καθησυχάσουν τη Στρονγκ, μοιραζόμενοι τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες. 

Ορισμένοι γονείς τη συμβούλευσαν να κάνει πάρτι μόνο για την οικογένεια, ώστε να διασφαλίσει ότι θα παρευρεθούν όλοι ή να γιορτάσουν μόνοι τους με τα παιδιά τους.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τον μίμο που έδωσε σε αυτόν τον Έλληνα πατέρα ένα μάθημα που οι περισσότεροι χρειάζονται

Ο μικρός Λάμπρος συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και χαμόγελα μέσα από τα έργα του (εικόνες)

Η επανένωση των Spice Girls για τα 50α γενέθλια της Geri είναι η απτή απόδειξη της ημέρας ότι… μεγαλώσαμε!