Μία θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών για τα πρόωρα μωράκια της Πάφου

Μία θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών για τα πρόωρα μωράκια της Πάφου

Ποσό που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ συγκεντρώθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Αχέπα Πάφου − Τμήμα CY 006 «Φάνος Πιτυρής» το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Cap. St. Georges Hotel & Resort στην Πέγεια, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και τον Πρόεδρο της Αχέπα Πάφου κ. Μάκη Τσιάτσιο ο στόχος αγοράς θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών για την Επαρχία Πάφου επιτεύχθηκε. Ακολούθως ο κ. Τσιάτσιος ευχαρίστησε τους 150 περίπου παρευρισκομένους καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές για τη σημαντική τους στήριξη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μονόλεπτη σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος των Τεμπών.

Ο Κυβερνήτης της Αχέπα Κύπρου κ. Γεώργιος Καλλένος συνεχάρη όλους για την επιτυχία του στόχου επισημαίνοντας ότι η άμεση τοποθέτηση σε θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών αποτελεί βασικό όπλο στην καταπολέμηση της νεογνικής προωρότητας, τονίζοντας ότι ρόλος της Αχέπα είναι να στηρίζει τέτοιες δράσεις για το καλό του τόπου και των συνανθρώπων μας.

Ακολούθησε ανάδειξη του Ύπατου Γραμματέα της Αχέπα κ. Σάββα Τσίβικου ως Επίτιμου Μέλους της Αχέπα Πάφου. Ο κ. Τσίβικος δήλωσε συγκινημένος που βρέθηκε στην πόλη καταγωγής και σημειώνοντας ότι η Αχέπα είναι μια από τις μεγαλύτερες και ανεξάρτητες οργανώσεις παγκόσμια με όραμα τη φιλανθρωπία και την προώθηση του δίκαιου αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού και θα συνεχίσει, όπως είπε, κάθε αγώνα δίπλα στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία εντός και εκτός Κύπρου.

Έγινε επίσης απονομή πιστοποιητικών των νέων μελών της Αχέπα Πάφου. Στη συνέχεια παρατέθηκε Cocktail Reception υπό τις μελωδίεςτης Moonriver Swing & Jazz band. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού και χορηγός ήταν ο Όμιλος Εταιρειών Korantina Homes.

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο αντίο στην Αναστασία και τον Κυπριανό – Οι σπαρακτικές επιθυμίες των οικογενειών τους

«Θα μου λείψουν τα ζεστούλικα χεράκια σου»: Το συγκλονιστικό «αντίο» φίλης της Αναστασίας (video)

«Ήταν απλώς ένα ανόητο αστείο» λέει τώρα η μητέρα του μωρού που άτμιζε!