«Θα μου λείψουν τα ζεστούλικα χεράκια σου»: Το συγκλονιστικό «αντίο» φίλης της Αναστασίας (video)

«Θα μου λείψουν τα χεράκια σου»: Το συγκλονιστικό «αντίο» φίλης της Αναστασίας (video)

Συγκλονίζει συμφοιτήτρια της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου της φοιτήτριας από την Πάφο, η οποία έχασε τη ζωή της από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Νάντια Κακουσάντζε ανήρτησε ένα βίντεο με ένα σπαρακτικό μήνυμα για την αδικοχαμένη κοπέλα: «Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας. Δεν θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου, γιατί θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου».

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα κορίτσι 19 χρονών και εγώ στα 28 θα γνωριζόμασταν κατά τύχη στο δεύτερο έτος οδοντιατρικής και θα δέναμε τόσο πολύ.

Η λίστα με τα ονόματά μας μας έβαλε δίπλα δίπλα και για πέντε χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Σε κάθε εργαστήριο, σε κάθε κλινική, σε κάθε διάλειμμα, σε κάθε δύσκολη στιγμή, ήμασταν εκεί η μια για την άλλη, είτε λύνοντας απορίες, είτε κρατώντας την σιελαντλία ως βοηθοί.

Πόσο θα μου λείψουν αυτά τα μικρά ζεστούλικα χεράκια σου, που σε πείραζα και λέγαμε πόσο μοιάζουν αυτά με αυτά των παιδιών μου.

Θα μου λείψει αυτό το όμορφο χαμόγελό σου, με το οποίο με καλημέριζες λέγοντας μου «καλημέρα Ναντιούλα μου», όπως χαρακτηριστικά με φώναζες.

Μου έλεγες σιγανά «έλα κόρη βγάζουμε selfie, ας τα έχουμε να θυμόμαστε» έλεγες, λες και τό ‘ξερες…..

Ήσουν σοβαρή όταν έπρεπε να ήσουν, αστεία εκεί που έπρεπε, ήσουν μια ευγενική ψυχή, ήσουν ένα κορίτσι που ξεχώρισες στην καρδιά μου.

Εδώ σε αυτή την φωτο, ήταν η πρώτη μας συνάντηση μετά το πτυχίο, που είχαμε τολμήσει να πούμε φωναχτά τα όνειρα μας, τα σχέδια μας. Είχες ήδη επιλεχθεί ως μεταπτυχιακή στον τομέα της προσθετικής, που τόσο ήθελες και τελείωσες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου»

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο αντίο στην Αναστασία και τον Κυπριανό – Οι σπαρακτικές επιθυμίες των οικογενειών τους

«Ήταν απλώς ένα ανόητο αστείο» λέει τώρα η μητέρα του μωρού που άτμιζε!

«Τι να πω μπροστά σ’ αυτές τις μάνες»: Συγκινεί γνωστή Κύπρια από το Ισραήλ όπου νοσηλεύεται η κόρη της (εικόνα)