Μια μαμά μοιράζεται τον απόλυτα ιδιοφυή τρόπο που χρησιμοποιεί για να σταματήσει τα έφηβα αγόρια της από το να τσακώνονται. Δείτε τι κάνει!

Ο τροχός. Το ψωμί σε φέτες.  Η τυπογραφία. Αυτές είναι οι εφευρέσεις που έχουν διαμορφώσει το μέλλον της ανθρωπότητας και έχουν αλλάξει για πάντα τον κόσμο – και τώρα έχουμε μια ακόμα ανακάλυψη για να προσθέσουμε στη λίστα.

Τη μοναδική στρατηγική μιας μητέρας για να σταματήσει τα έφηβα αγόρια της που τσακώνονται  μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Kara Haueter είναι μητέρα πέντε παιδιών – της Kylee, του Conner, του Max, του Ian και του Jayden – όλα έφηβα. Πάνω από 9 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν την οικογένειά της στο TikTok και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί, καθώς τα ζωηρά παιδιά και οι διασκεδαστικοί γονείς μοιράζονται τη ζωή τους με τον κόσμο.

Τα πιο δημοφιλή τους βίντεο είναι αυτά που τραβάει η μαμά.

«Ο μόνος τρόπος που μπορώ να κάνω τα παιδιά μου να σταματήσουν τον καυγά», γράφει στο βίντεο, που ανοίγει με τα δύο μεγαλύτερα αγόρια της, τον Conner και τον Max, να τσακώνονται δυνατά στα πίσω καθίσματα για κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα – πιθανότατα για αθλητικά παπούτσια. Ο καυγάς είναι εξαιρετικά ενοχλητικός και οι γονείς δεν αντέχουν. Αλλά η Κάρα έχει ένα σχέδιο.

«Παρακολουθήστε αυτό», λέει στην κάμερα.

@haueterfamilyI promise you this was not scripted♬ original sound – HaueterFamily

Πατάει το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου και  κάθεται πίσω για να απολαύσει τη συνέχεια,  καθώς αρχίζει να παίζει το «Kiss From A Rose» του Seal.

Και τα δύο αγόρια της  σταματάνε αυτόματα, όταν αρχίζουν να παίζουν οι πρώτες νότες. Και μετά, καθώς ο Seal αρχίζει να τραγουδάει, παίρνει ο καθένας το ρόλο του.Τα αντικείμενα που κρατούν  μετατρέπονται σε φανταστικά μικρόφωνα. Και αυτό που ήταν μόλις πριν από λίγο καυγάς γίνεται τραγούδι.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές, 3 εκατομμύρια likes  και 12.000 σχόλια!

  • Το Kiss From A Rose του Seal κυκλοφόρησε το 1994 και κυκλοφόρησε ξανά ως μέρος του soundtrack του Batman Forever το 1995. Κέρδισε το τραγούδι της χρονιάς στα Grammys του 1996 και κατέκτησε την κορυφή των charts του Billboard σε πολλές χώρες.

Ιδού και το επίσημο μουσικό βίντεο!

Πηγή: www.scarymommy.com
Διαβάστε επίσης:

Κοιμηθείτε με τα παιδιά σας ❤️είναι μικρά μόνο μια φορά

Στην Πάφο το μεγαλύτερο γκράφιτι της Κύπρου μήκους 540 μέτρων