Ο επτάχρονος Νικόλας, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του

Πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου στο τέταρτο στάδιο. Από τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

Tώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ενάντια στον καρκίνο,  ο επτάχρονος Νικόλας.  Η μητέρα του να απευθύνει έκκληση προς όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για τον μικρό, αλλά και όσους επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα που δίνει ο γιός της στη Γερμανία.

«Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού», γράφει σε ανάρτησή της.

«Μετά την υποτροπή τον προηγούμενο Απρίλιο το 2022, μέσα από την κόλαση των θεραπειών που έχει περάσει το αγόρι μας, που κοντέψαμε να τον χάσουμε, το να είναι εδώ και να μας χαρίζει το χαμόγελο του είναι ένα θαύμα για εμάς. Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού.

Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να δυναμώσει ο Νικόλας μας. Εξαιτίας όλων των θεραπειών, η χημειοθεραπεία επηρεάζει τη γεύση, και τα παιδιά χάνουν την όρεξή τους. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όταν είναι αντιμέτωπα με τις πιο τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να δοθούν σε ένα άτομο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά αυτή τη στιγμή ο Νικόλας τρώει πολύ λίγο. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, έχει πολύ ζέστη στο Βερολίνο, αλλά επειδή ο Νικόλας δεν έχει καθόλου λίπος, κρυώνει ενώ ένας άλλος άνθρωπος θα αισθανόταν πολύ ζέστη με αυτόν τον καιρό.

Όπως και σε κάθε ενημέρωση μας, χρειαζόμαστε όλες τις προσευχές σας. Ο Νίκολας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις την περασμένη εβδομάδα και δυστυχώς υπάρχουν ανησυχίες για κάποιες “σκιές” που εμφανίστηκαν στον πνεύμονά του. Λόγω του μεγέθους αυτών των “σκιών”, τα scans δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια εάν είναι, και πάλι, Νευροβλάστωμα που έχει διεισδύσει στους πνεύμονές του ή όχι. Προσευχόμαστε μέρα νύχτα να μην είναι αυτό, γιατί αν είναι καρκίνος μπορεί να μην έχουμε πολύ χρόνο. Το πλάνο των γιατρών είναι να περιμένουμε μέχρι το επόμενο scan που θα επαναλάβουμε σε περίπου 12 εβδομάδες. Παρακαλούμε ο Θεός να σκεπάσει το αγόρι μας με την ασπίδα Του και να μην είναι καρκίνος.

Σε λίγες εβδομάδες, το μωρό μας θα γίνει 7 χρονών. Του έχει λείψει η παιδική του ηλικία – είμαστε εδώ στο Βερολίνο από όταν ήταν 4 ετών πολεμώντας αυτό το τέρας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας στον γενναίο μας Νικόλα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ.

Eάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε τον αγώνα μας στη Γερμανία, μπορείτε να το κάνετε με μία από τις παρακάτω μεθόδους:

Go Get Funding: https://gogetfunding.com/nicholas-the-brave/

Hellenic Bank:

Account Name TAIROVA ALFIA

Account Number: 243-10-802074-01

IBAN CY04 0050 0243 0002 4310 8020 7401

BIC: HEBACY2N

REVOLUT:

Revolut: @alfia2a5i

Bank Transfer to REVOLUT:

Beneficiary Alfia Tairova

IBAN LT89 3250 0481 3187 0275

BIC REVOLT21

PAYPAL:

Paypal: paypal.me/NicholasFightsCancer

Paypal email: nicholassofocleous81@gmail.com

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Υψηλό ποσοστό νέων μολύνσεων ηπατίτιδας β’ στις ηλικίες 15-24

H θεραπευτική αξία του γέλιου για τα παιδιά