7χρονος έστειλε γράμμα στον μπαμπά του στον …ουρανό και η απάντηση του ταχυδρομείου συγκινεί!

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η αντίδραση της ταχυδρομικής υπηρεσίας της Βρετανίας “Royal Mail” στην κάρτα γενεθλίων που έστειλε ένα 7χρονο αγόρι στον πατέρα του, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η “Royal Mail”, λοιπόν, απάντησε στο μικρό αγόρι ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες το γράμμα έφτασε στον παράδεισο και παραδόθηκε με ασφάλεια.

Ο Jase Hyndman, επτά ετών, από το West Lothian της Βρετανίας, λοιπόν  έλαβε την επιστολή με το μήνυμα που έλεγε πως η κάρτα του είχε φτάσει στον πατέρα του.

Ο μικρός στη δική του επιστολή έγραφε, «Κύριε Ταχυδρόμε, Μπορείτε να στείλετε αυτό το γράμμα στον Παράδεισο για τα γενέθλια του μπαμπά μου; Ευχαριστώ».

Το γράμμα του 7χρονου στον μπαμπά του

«Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσω μαζί σας για το πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σας στον πατέρα σας στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, το να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό…», έλεγε η απάντηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να εξασφαλίσω την ασφαλή παράδοση στον ουρανό», κατέληγε το γράμμα που εστάλη στον επτάχρονο από το ταχυδρομείο.

Η επιστολή του ταχυδρομείου

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του μικρού αγοριού, η οποία μοιράστηκε σε post της την ιστορία του γιου της και της επιστολής που έστειλε στον μπαμπά του «στον ουρανό» με σκοπό να θυμίσει ότι καλοί άνθρωποι υπάρχουν, αλλά και να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου που δεν άφησαν το γιο της να χάσει την πίστη του.

Ο Jase και η 10χρονη αδελφή του Neive θυμούνται κάθε χρόνο τα γενέθλια του πατέρα τους, μετά το θάνατό του τον Μάιο του 2014. Η μητέρα είπε πως ο μικρός ήταν συγκλονισμένος. «Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη ζωή κάποιου», δήλωσε στο BBC.

Η δημοσίευση με την απάντηση της υπηρεσίας του Royal Mail στον Jase μοιράστηκε πάνω από 200.000 φορές στο Facebook.

Δείτε το αρχικό post της μαμάς