«Μετά το κουδούνι»: Αρχίζουν οι εγγραφές στο Summer Camp του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας

«Μετά το κουδούνι»: Αρχίζουν οι εγγραφές στο Summer Camp του Πολυδύναμου Κέντρου Λευκωσίας

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα Καλοκαιρινά Προγράμματα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών ηλικίας 5-12 ετών στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας .

Όπως αναφέρει, για το πρόγραμμα «Μετά το Κουδούνι» οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και λήγουν στις 16 Μαΐου 2022.

Οι εγγραφές στο «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» αρχίζουν τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και λήγουν στις 23 Μαΐου 2022.

Οι εγγραφές για το «Μετά το Κουδούνι» απευθύνονται στα παιδιά που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Αντρέα και Χατζηγιωργάκη Κορνέσιου, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα θα λειτουργήσει για 10 εβδομάδες, από 20/06/22 έως 09/09/22, με διακοπή από τις 8 έως τις 19 Αυγούστου.

Στο Δημοτικό Σχολείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου θα λειτουργήσει για 10 εβδομάδες, από 20/06/22 έως 09/09/22, με διακοπή από τις 8 έως τις 19 Αυγούστου.

Οι εγγραφές για το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» απευθύνονται σε παιδιά Δημοτών Λευκωσίας με ή χωρίς ειδικά κριτήρια και θα λειτουργήσει» στο κεντρικό οίκημα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας για 10 εβδομάδες, από 20/06/22 έως 09/09/22, με διακοπή από τις 8 έως τις 19 Αυγούστου.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι τα προγράμματα λειτουργούν με την ενίσχυση του Υφυπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και με την συμβολή των Σχολικών Εφορειών Λευκωσίας και Αγλαντζιάς, των συνδέσμων γονέων των σχολείων και των διευθύνσεων των σχολείων.

Τονίζεται, ακόμα, ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, νοουμένου ότι πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια και είναι επαρκώς συμπληρωμένες οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Νοιάζομαι» (https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/ppkap/).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Αντζελίνα Τζολί από την Ουκρανία: «Αφαιρούν θραύσματα από βόμβες από τα σώματα των παιδιών» (εικόνες)

«Γράμμα στο πρώτο μου παιδί, που με έκανε μητέρα, που ξόρκισε τους φόβους μου»

Θρήνος για 56χρονη μητέρα στη Λάρνακα – Αφήνει πίσω της μία κόρη