Μαντέψτε ποια Κύπρια celebrity δημιούργησε σε κούκλα ο Γιώργος Lash!

Μαντέψτε ποια Κύπρια celebrity δημιούργησε σε κούκλα ο Γιώργος Lash!

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους καλλιτέχνες, τα έργα του οποίου κάνουν θραύση εδώ και μία δεκαετία, αφού πέρα από πρωτότυπα είναι και άκρως προσωποποιημένα. Ο λόγος για τον Γιώργο Lash, ο οποίος φτιάχνει φανταστικές υφασμάτινες κούκλες με χαρακτηριστικά μεγάλα και εκφραστικά μάτια.

Ο κουκλοποιός με την έκδηλη παιδικότητα και την ξεκάθαρη θέση κατά των διακρίσεων και υπέρ της διαφορετικότητας, αποφάσισε να τιμήσει αυτή τη φορά μια από τις πιο γνωστές εκπροσώπους της. Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του στο Infokids.cy: «Θέλω να νικήσω τον διαχωρισμό του «ροζ» και του «μπλε» και να δώσω στους ανθρώπους να καταλάβουν ότι οι κούκλες μου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα και δεν κάνουν καμία διάκριση. Σκοπός των Lash.Dolls είναι να αναδείξουν ότι το να είσαι διαφορετικός δεν είναι ελάττωμα, ότι η διαφορετικότητα δεν σε κάνει «κακό.»»

Έκανε τη Σοφία Χατζηπαντελή κούκλα!

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Γιώργος Lash σχεδίασε και δημιούργησε σε μια φοβερή κούκλα τη celebrity και μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή! Όπως θα δείτε, η ομοιότητα είναι απίστευτη! Τα ρούχα της είναι σχεδόν ίδια, το χαρακτηριστικό μονόφρυδο ξεχωρίζει, ενώ τα τατουάζ στην πλάτη είναι η λεπτομέρεια που κλέβει την παράσταση.

Είμαστε σίγουροι ότι και η ίδια θα ξετρελαθεί μόλις την δει:

Διαβάστε ακόμα:

Το σπουδαιότερο μάθημα για τα σημερινά παιδιά από τον ιστορικό και φιλόσοφο Γιουβάλ Νώε Χαράρι

Σοκολατένια φοινίκια: Το τέλειο γιορτινό κέρασμα για παιδιά!

Wednesday: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά που ξετρελαίνει τους εφήβους