Μάνα έβαλε το 5χρονο παιδί της να τρέχει στους 40 βαθμούς επειδή δεν «πρόσεχε» στην τάξη!

Μάνα έβαλε το 5χρονο παιδί της να τρέχει στους 40 βαθμούς επειδή δεν «πρόσεχε» στην τάξη!

Το να διδάξουν στο παιδί πώς να συμπεριφέρεται είναι μία πρόκληση για τον κάθε γονιό, όμως μία μαμά δέχθηκε σκληρή κριτική για τις μεθόδους σύνεσης που χρησιμοποίησε απέναντι στο 5χρονο παιδί της.

Μία Αμερικανίδα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και στο οποίο δείχνει την «τιμωρία» που επέβαλε στο παιδί της, επειδή «δεν πρόσεχε» στο σχολείο.

Η μητέρα άφησε το 5χρονο παιδί της να τρέχει μέσα στον καύσωνα που άγγιζε τους 40 βαθμούς, προκειμένου να το συνετίσει.

Στο βίντεο το παιδί ακούγεται να ξεφυσάει από τη ζέστη και η ίδια τρέχει μαζί του ενώ καταγράφει το σκηνικό με το κινητό της τηλέφωνο.

«Το 5χρονο παιδί μου δεν θέλει να ακούσει στο σχολείο. Κάνει φασαρία, δεν ακούει, δεν κάθεται ήσυχος, όταν επιστρέφει από την παιδική χαρά. Θα τρέξουμε στους 40 βαθμούς Κελσίου», λέει η μητέρα, ενώ το παιδάκι τρέχει δίπλα της φανερά εξουθενωμένο.

Τη στιγμή εκείνη ρωτά τον μικρό: «Θα συμπεριφερθείς καλά στο σχολείο;» Κι εκείνο απαντά «ναι».

Στη συνέχεια στρέφεται στην κάμερα του κινητού και λέει: «Δεν τιμωρούμε με ξύλο, απλά πειθαρχούμε και θα δούμε τι θα φέρει η επόμενη ημέρα».

H ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Το βίντεο ξεπέρασε τα 563.000 views, ενώ έλαβε σχεδόν 6.000 σχόλια, κυρίως από ανθρώπους που προσπαθούν να εξηγήσουν, γιατί αυτός ο τρόπος δεν είναι ο καλύτερος για να το κάνεις να προσέξει στην τάξη.

«Έχεις σκεφτεί, ότι μπορεί να δυσκολεύεται να προσέξει στο σχολείο, επειδή το μυαλό του μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά και τώρα εσύ το κάνεις να νιώθει άσχημα για αυτό;», έγραψε ένας χρήστης.

«Νομίζεις ότι αυτό θα βελτιώσει τη συμπεριφορά του στο σχολείο;», έγραψε ένας άλλος.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ένιωσαν συμπόνια για το μικρό αγοράκι που όπως πολλά άλλα παιδιά στην ηλικία του δεν μπορούν να συγκεντρωθούν εύκολα κατά τον πρώτο τους χρόνο στο σχολείο.

Πηγή: The Sun

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα με 5 παιδιά που πάσχει από ανίατη ασθένεια χρειάζεται τη βοήθειά μας

Πειθαρχία και παιδί: Πώς θα μάθει να πειθαρχεί χωρίς να το τιμωρώ;

Μην μπερδεύετε την τιμωρία με την πειθαρχία – Πώς να δείξετε τη σωστή συμπεριφορά στο παιδί