Μαμά – θαύμα έφερε στον κόσμο τετράδυμα, έπειτα από 6 αποβολές!

Η April και ο σύζυγός της πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια. Είναι μαζί πολλά χρόνια και μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης, βίωσαν σοβαρά προβλήματα υπογονιμότητας.

“Γέννησα το πρώτο μου παιδί όταν ήμουν 18. Τότε δεν πίστευα ότι θα έχω προβλήματα με τη γονιμότητά μου. Άλλωστε, η εγκυμοσύνη στην μεγάλη μου κόρη κύλησε ομαλά”, είπε η μητέρα από τις ΗΠΑ.

Λίγο μετά την γέννηση της κόρης της η νεαρή κοπέλα άρχισε να έχει έντονους πόνους και κράμπες και τελικά διαγνώστηκε με ενδομητρίωση. Οι γιατροί πίστευαν ότι αυτό δεν θα είναι πρόβλημα στη σύλληψη και τις εγκυμοσύνες της, μέχρι πριν λίγα χρόνια, οπότε και η April είχε την πρώτη της αποβολή.

“Είχα αρκετή αιμορραγία και πήγα στον γιατρό μου. Μου είπε ότι απέβαλα. Δεν ήξερα καν ότι κυοφορούσα”, είπε η μητέρα για την πρώτη της αποβολή.

Το 2005 είχε τη δεύτερη αποβολή στις 8 εβδομάδες κύησης και 2 χρόνια μετά την τρίτη. Η νεαρή μαμά βίωσε άλλες δύο αποβολές το 2008 και το 2010 αντίστοιχα. Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά, επισκέφθηκαν με τον σύζυγό της ένα κέντρο γονιμότητας, το οποίο και τους βοήθησε να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβαινε στο σώμα της.

“Το σώμα μου δεν μπορούσε να προετοιμαστεί σωστά για μια εγκυμοσύνη, κι ας είχα γεννήσει 2 παιδιά”, είπε η μητέρα. (σ.σ. το ζευγάρι στο μεταξύ είχε αποκτήσει άλλα 1 κόρη).

Μετά την πρώτη αγωγή η April έμεινε έγκυος για μια ακόμη φορά. Δυστυχώς, και αυτή η εγκυμοσύνη έληξε άδοξα.

Το 2012 έπειτα από πολλές προσπάθειες, η γυναίκα έμεινε έγκυος και καλωσόρισε το 3ο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο 3ος γιος της οικογένειας, ο μπαμπάς και τα 4διμα

Το ζευγάρι αφού έκανε και 3ο παιδί δεν περίμενε να αποκτήσει άλλο και δεν προσπαθούσε πια.

Το 2015 η April έμεινε ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά τα νέα ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν θα έκανε ένα μωράκι. Ούτε δύο, αλλά τέσσερα!

Και ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να την πείσουν να “ρίξει” τα δύο έμβρυα -που ήταν πιο αδύναμα- ώστε τα άλλα δύο να συνεχίσουν χωρίς κίνδυνο να μεγαλώνουν, εκείνη αρνήθηκε.

 Το ζευγάρι με τον μεγαλύτερο γιο τους και τα 4διμα

Ήταν πολύ προσεκτική σε όλη τη διάρκεια της κύησης και στις 16 Οκτωβρίου του 2015 έφερε στον κόσμο 4 πρόωρα μωράκια, 3 αγόρια και 1 κορίτσι, τα οποία ολοκλήρωσαν την οικογενειακή της ευτυχία.