Μαμά νοσοκόμα προειδοποιεί: Μην αφήνετε τα παιδιά σας να περπατούν ξυπόλητα με πολλή ζέστη (εικόνες)

Μαμά νοσοκόμα προειδοποιεί: Μην αφήνετε τα παιδιά σας να περπατούν ξυπόλητα με πολλή ζέστη (εικόνες)

Δραματική προειδοποίηση απηύθυνε μία μαμά, έπειτα από το ατύχημα που έπαθε το παιδάκι της, περπατώντας ξυπόλητο σε υψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσιεύοντας εικόνες από το τσουρουφλισμένο ποδαράκι του παιδιού της, η μητέρα και νοσοκόμα δίνει συμβουλές σε άλλους γονείς, συστήνοντάς τους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Το πόδι του παιδιού έχει υποστεί έγκαυμα, έχει ξεφλουδίσει και έχει φύγει αρκετό δέρμα, καθώς κατακάηκε από τη ζέστη που είχε «ρουφήξει» το πάτωμα της κουζίνας από τον καύσωνα.

το μηνυμα της μαμας

«Σκέφτηκα να μοιραστώ αυτήν την φρικτή εμεπιρία που πέρασε το μικρό μας αγοράκι την Κυριακή και να προειδοποιήσω. Δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ τι θα μπορούσε να πάθει το παιδί μας από το πάτωμα τις κουζίνας μας. Το 22 μηνών αγοράκι μου δεν μπορούσε να καταλάβει για να χοροπηδήσει πάνω στα καυτά πλακάκια, απλά καθόταν εκεί και ούρλιαζε μέχρι να πάω να τον πάρω. Δεν θέλω να συμβεί ποτέ αυτό σε άλλο μωρό», σημείωσε η μητέρα.

Οι γονείς θα πρέπει λοιπόν να είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους που παίζουν έξω χωρίς παπούτσια, καθώς οι θερμοκρασία των 31 βαθμών στην ατμόσφαιρα, στο δρόμο και τα πεζοδρόμια, μπορεί να αγγίξει τους 62!

Το περιστατικό συνέβη στο Πλίμουθ της Αγγλίας, η οποία πλήττεται από υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους 33 βαθμούς, συνθήκες ακραίας ζέστης για την περιοχή.

Από τον καύσωνα έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους 12 άνθρωποι από πνιγμό, βουτώντας σε ποταμούς και λίμνες για να αναζητήσουν λίγη δροσιά.

Πηγές: Sun, Daily Mail

Διαβάστε επίσης: «Προστατευθείτε»: Μαμά με μελάνωμα στο 4ο στάδιο προειδοποιεί για τις επιπτώσεις του ήλιου

Μία μαμά προειδοποιεί: «Προσοχή με το νερό στο μπάνιο – Το παιδί μου έκανε 50 χειρουργεία»

Διασώστρια – μαμά προειδοποιεί για τους κινδύνους πνιγμού από marshmallows