Ξεκινούν οι εγγραφές παιδιών στο Πολυδύναμο Λευκωσίας για τη σχολική περίοδο 2023/2024

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών: «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Απασχόλησης Παιδιών Λευκωσίας» (μέχρι 55 θέσεις), «Μετά το Κουδούνι» (μέχρι 55 θέσεις) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για τη Σχολική Περίοδο 2023/24, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 21/7 μέχρι και 4/8/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως μελετήσουν προσεκτικά τα κριτήρια και κανονισμούς λειτουργίας των προγραμμάτων εδώ  και να ακολουθήσουν την διαδικασία για την ηλεκτρονική εγγραφή.

διαδικασία

  • Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Νοιάζομαι»
  • Εγγραφή στην πλατφόρμα ενός από τους γονείς ή είσοδος σε υφιστάμενο λογαριασμό (ενήλικα).
  • Εγγραφή του παιδιού ως «Νέου Μέλος» του χρήστη της πλατφόρμας.
  • Υποβολή αιτήματος («Νέο Αίτημα») για ένταξη του ήδη εγγεγραμμένου μέλους στο πρόγραμμα επιλογής, ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης και επισυνάπτοντας ή επιλέγοντας τα απαραίτητα παραστατικά (ισχύει για όσους έχουν ανεβάσει ήδη παραστατικά κατά τις εγγραφές καλοκαιρινών).

Αιτήσεις που δεν θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά δεν θα εγκρίνονται.

Για όσους γονείς επιθυμούν εγγραφή των παιδιών τους στο Πρόγραμμα μόνο για τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν στο τηλ.22797850/844 ή στο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Παγωτό στην παιδική διατροφή: Ναι ή όχι;

Ο πρωτότοκός μου, εκείνος που με έκανε μητέρα

Εργαστήρια για παιδιά! Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου 2023!