Φοιτητές του τμ. Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ, στόλισαν δημοτικό της Λεμεσού: Δείτε το βίντεο!

Με στόχο τη θετική κοινωνική επίδραση και την επικοινωνία με την κοινωνία της Λεμεσού, η Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΕΠΑΚ, μέσω του Τμήματος Καλών Τεχνών και των φοιτητών του Τμήματος, Γιώργο Λουκαΐδη και Μιχάλη Σκαρπάρη, προχώρησαν στη δημιουργία τοιχογραφίας στο κτήριο του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Γερμασόγειας.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, κα Μαρία Τσαγκάρη, η Σχολική Εφορεία και ο σύνδεσμος γονέων του Β’ Δημοτικού Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας, παρείχαν όλα τα υλικά και εφόδια στους φοιτητές του Τμήματος Καλών Τεχνών, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν την τοιχογραφία που πλέον κοσμεί και θα εμπνέει με τη νέα σχολική χρονιά την κοινότητα του δημοτικού σχολείου και κυρίως τις μαθήτριες και τους μαθητές του.

Η Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών στήριξε τους φοιτητές για την επιτυχή ολοκλήρωση του εικαστικού έργου. Τέτοια έργα, καλλιεργούν την αισθητική αγωγή των παιδιών, αφού ζώντας μέσα σε ένα χώρο αισθητικά όμορφο μαθαίνουν να αναζητούν και να απολαμβάνουν το ωραίο στη ζωή, να το σέβονται, να το προστατεύουν και να δημιουργούν.

Ανάλογες ενέργειες προβλέπεται να προγραμματιστούν και στο μέλλον με τη στήριξη φίλων και υποστηρικτών της Σχολής αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση της φοιτητικής κοινότητας της Σχολής, στη διασύνδεση της με την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, αλλά και την επικοινωνία και ουσιαστική αλληλεπίδραση με την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Carving φρούτων λαχανικών: Γλυπτική που τρώγεται!

Μητέρες είναι οι άνθρωποι που θέλουν να πετύχουμε, ακόμα περισσότερο, από ό,τι εμείς

17ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: 12 αθλητές και αθλήτριες μας βρίσκονται εκεί