Ιζαμπέλλα Έλληνα Λαζάρου: Το εντυπωσιακό baby shower για τα διδυμάκια που περιμένει (video)

Ιζαμπέλλα Έλληνα Λαζάρου: Το εντυπωσιακό baby shower για τα διδυμάκια που περιμένει (video)

Την πιο ευτυχισμένη περιόδο της ζωή της διανύει η Ιζαμπέλλα Έλληνα Λαζάρου. Η αγαπημένη blogger «Modern Housewife» του Ladytimes, σε λίγες εβδομάδες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Σήμερα Κυριακή (19/3), όπως ανέφερε και στο τελευταίο της blog post, επέλεξε να διοργανώσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, το baby shower party της, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και μία μεγάλη έκπληξη.

Το θέμα του baby shower είναι εμπνευσμένο από τον Winnie-the-Pooh. «Αποφάσισα να οργανώσω ένα Brunch Gathering με 20 αγαπημένα άτομα από το οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον. Tο θέμα του πάρτι, είναι από ένα αγαπημένο παραμύθι που μου φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό, κυρίως από τα παιδικά μου χρονιά. Στους χρωματισμούς, το πράσινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί θα έχουν τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση του πάρτι, την τούρτα, τα ζαχαρωτά και όλες τις μικρές λεπτομέρειες» ανέφερε στο τελευταίο blog post της.

Μέχρι σήμερα, η Ιζαμπέλλα Έλληνα Λαζάρου δεν είχε πει κάτι σχετικά με το φύλο.

«Με αφορμή λοιπόν το baby shower και τη συνάντηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ο σύζυγος μου και εγώ αποφασίσαμε να το ανακοινώσουμε. Δεν θα κάνουμε το παραδοσιακό Gender Reveal με τα μπαλόνια, απλά κρύψαμε την έκπληξη στις λεπτομέρειες στο θέμα του πάρτι» έγραψε.

Πριν από λίγο, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, έκανε λοιπόν τη μεγάλη αποκάλυψη ότι… περιμένει δίδυμα! Σύμφωνα με πληροφορίες του Ladytimes, το φύλο των μωρών είναι αγοράκι και κοριτσάκι!

Διαβάστε επίσης:

Μακαρονοσαλάτα με αρακά και ντοματίνια: Η πιο τέλεια σαλάτα για το τραπέζι σας

Η ζωγραφιά της 9χρονης Yaryna κοσμεί τον πύραυλο που σύντομα θα εκτοξευτεί στα φεγγάρια του Δία!

Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι ουλές μου, θα σου έλεγαν ιστορίες που αδυνατείς να πιστέψεις…