Η πράξη ανθρωπιάς αυτού του σπιτονοικοκύρη πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας…

Η Christina Marie είναι μια μαμά 4 παιδιών από το Portland, η οποία, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, πασχίζει να τα βγάλει πέρα, τόσο με την αγωνία της πανδημίας και την προστασία της οικογένειάς της, όσο και με τις οικονομικές υποχρεώσεις της, οι οποίες δεν σταματούν.

Γνωρίζοντας, ότι πολλοί ένοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες αυτές τις μέρες στο να τα βγάλουν πέρα με όλα αυτά που τους συμβαίνουν, ένας ιδιοκτήτης δύο σπιτιών, τα οποία νοικιάζει σε πολύτεκνες οικογένειες, ο κ. Nathan Nichols, αποφάσισε να μην ζητήσει χρήματα για το ενοίκιο του Απριλίου, ελπίζοντας έτσι να ανακουφίσει κάπως τις αγωνίες τους.

Όπως ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, «Επειδή έχω την τύχη να μου ανήκουν κάποια σπίτια και το προνόμιο να είμαι ιδιοκτήτης και όχι ενοικιαστής, θέλω οι άνθρωποι που μένουν στα σπίτια μου, οι οποίοι είναι όλοι χαμηλόμισθοι και μεροκαματιάρηδες, να γνωρίζουν ότι δεν θα ζήτησω χρήματα γα το ενοίκιο του Απριλίου. Συνιστώ δε το ίδιο να σκεφτούν να κάνουν και άλλοι ιδιοκτήτες…»

Ο κ. Nichols, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Αργότερα ακολούθησε η παρακάτω ανάρτηση της Christina Marie, η οποία μένει σε ένα από τα σπίτια του κ. Nichols:

«Σήμερα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου μού τηλεφώνησε και μου είπε να μην ανησυχώ για το ενοίκιο αυτού του μήνα και ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό αργότερα. Είπα εντάξει.

Έπειτα με ρώτησε ‘Έχεις φαγητό;’ Και του είπα ότι μου έχει απομείνει λίγο κρέας στην κατάψυξη και ότι έπρεπε να πάω στο σούπερ μάρκετ αυτή την εβδομάδα. Μου είπε εντάξει και να προσέχω.

Λίγη ώρα αργότερα έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε ‘πήγαινε στην είσοδο του σπιτιού σου, παρακαλώ’. Ανοίγω και βλέπω αυτή την εικόνα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς νιώθω αυτή τη στιγμή γι’αυτόν τον άνθρωπο που έκανε κάτι τέτοιο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι αφάνταστα συγκινημένη… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ»

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση:

SOOO My landlord Alan called me earlier and told me not to worry about rent this month and we will worry about it later…

Gepostet von Christina Marie am Montag, 6. April 2020