«Η πεθερά μου άλλαξε με το έτσι θέλω το όνομα του παιδιού μου»

Αρκετές φορές έχουμε ακούσει ιστορίες στις οποίες ένα νέο ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και εντάσεις στις σχέση του λόγω των… γονιών! Είναι αλήθεια πως τα πεθερικά μπορούν να γίνουν αρκετά χειριστικά, ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή των παιδιών τους.

Θεωρούν πως εκείνοι ξέρουν καλύτερα και ορισμένες φορές φτάνουν με τη συμπεριφορά τους τα πράγματα στα άκρα.

Όπως έγινε και στην παρακάτω ιστορία, στην οποία μία μητέρα περιγράφει πώς η πεθερά της ξεκίνησε έναν άτυπο πόλεμο για το όνομα που αποφάσισε εκείνη με τον σύζυγό της να δώσουν στο παιδί τους.

Η νεαρή μητέρα έγραψε το τι συνέβη στο Reddit ζητώντας τη γνώμη των αναγνωστών για το ζήτημα. Στην ανάρτησή της έγραψε πως η πεθερά της διαφωνούσε με το όνομα που έδωσαν στον εγγονό της, αλλά δεν σταμάτησε στο να εκφράσει τη διαφωνία της ή να μιλήσει με τα παιδιά της για το ζήτημα.

Αντίθετα, άρχισε να φωνάζει το μωράκι με το όνομα που εκείνη ήθελε και να λέει σε γνωστούς και φίλους πως αυτό είναι το επίσημο όνομά του.

Η συμπεριφορά της πεθεράς που εξόργισε τη νύφη

«Η πεθερά μου δεν με συμπαθεί. Δεν το έκανε ποτέ και δεν θα το κάνει. Έχω πάψει πλέον να προσπαθώ. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, έλεγε πως το μωρό είναι δικό της, ενώ μου είπε ξεκάθαρα πως δεν της αρέσει καθόλου το όνομα που σκέφτηκα να δώσω στο παιδί μου.

Αμέσως μόλις γέννησα έκανε ένα post στα social media ανακοινώνοντας το γεγονός, πριν προλάβω καν να δω το μωρό με τον σύζυγό μου. Μάλιστα στην ανακοίνωση έγραψε ένα εντελώς διαφορετικό όνομα από αυτό που είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου», έγραψε για την ακρίβεια η μητέρα και συνέχισε σημειώνοντας πως ο σύζυγός της δεν βλέπει κάτι παράξενο στην συμπεριφορά της μητέρας τους.

«Θεωρεί ότι φωνάζει έτσι τον γιο μας χαϊδευτικά», γράφει συγκεκριμένα.

«Το όνομα δεν μοιάζει με αυτό που δώσαμε στο παιδί μας. Επίσης, η μητέρα του δεν έγραψε και δεν είπε πουθενά το κανονικό όνομα του γιου μας. Επιπλέον, διέγραψε και ένα σχόλιο που έγινε με το πραγματικό όνομα του μωρού!», σημειώνει η μαμά στην ανάρτησή της, αντικρούοντας τα επιχειρήματα της πεθεράς και του συζύγου της.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι απάντησαν στην ιστορία της, με τους περισσότερους να στέκονται στο πλευρό της μητέρας, προτείνοντάς της να αγνοήσει την πεθερά της και να θέσει ξεκάθαρα όρια στη σχέση τους.