Η νεώτερη τραγουδίστρια της Όπερας στον κόσμο είναι μόλις 10 ετών: Συγκλονίζει η ιστορία της ζωής της!

Η νεώτερη τραγουδίστρια της Όπερας στον κόσμο είναι μόλις 10 ετών: Συγκλονίζει η ιστορία της ζωής της!

Η Victory Brinker είναι 10 ετών. Κέρδισε βραβείο Γκίνες όταν ήταν μόλις 7 και το Golden Buzzer στο «America’s Got Talent» όταν ήταν 9. Όλα αυτά χάρη στη συγκλονιστική φωνή της. Η ερμηνεία της στην άρια “Der Holle Rache” έκοψε την ανάσα όσων την άκουσαν.

“Μου αρέσει η πρόκληση να τραγουδώ τις πολύ ψηλές νότες και σε γλώσσες που δεν γνωρίζω”, λέει η ίδια. “Στα 7 μου ζήτησα από τη μαμά μου να μου δείξει ένα άτομο που να μπορεί να τραγουδήσει την ψηλότερη νότα. Όταν το άκουσα αυτό εντυπωσιάστηκα και της είπα, ότι θέλω κι εγώ να τραγουδώ όπερα. Τρεις εβδομάδες αργότερα, βρέθηκα στο πρώτο σόου ταλέντων και το κέρδισα.”

Η μικρή σοπράνο εξασκείται στο τραγούδι για τουλάχιστον μία ώρα καθημερινά.

Το μήνυμά της προς τον υπόλοιπο κόσμο, όταν ερωτήθηκε για το πώς θα κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, είναι “Βρες το χάρισμά σου, γιατί όλοι μας έχουμε ένα χάρισμα, και κυνήγησε το!”

Η ιστορία της ζωής της

Η Victory μεγάλωσε με 6 αδελφούς και 4 αδελφές. “Είναι πολύ διασκεδαστικό! Έχω πάντα κάποιον για να παίξω. Έχουμε πολλά παιχνίδια… αν και πολλά τα χάνουμε, γιατί είμαστε μεγάλη οικογένεια.”

Το ταξίδι της οικογένειας Brinker ξεκίνησε, όταν οι γονείς απέκτησαν δύο βιολογικά παιδιά. Στη συνέχεια υιοθέτησαν άλλα 9. Τα παιδιά τους σήμερα έχουν ηλικίες από 6 έως 29 ετών.

“Έχουμε υιοθετήσει πολλά παιδιά με ιατρικές ανάγκες”, λέει η μητέρα της Victory. “Δηλώσαμε ενδιαφέρον, όποιο παιδί έχει προβλήματα υγείας να το πάρουμε εμείς. Έχουμε και την καρδιά και το σπίτι για να το βάλουμε.”

Η Christine είναι ολιστική θεραπεύτρια και ιδιαίτερα θρήσκα. “Δεν πίστευα, ότι μετά τα πρώτα 7 παιδιά μας θα αποκτούσαμε άλλα. Κι όμως κάποια μέρα, όπως καθόμασταν στην εκκλησία, είχα ένα συναίσθημα, ότι θα έρθει άλλο ένα μωρό στη ζωή μας και το όνομά της θα είναι Victory. Πέντε χρόνια αργότερα, ένα μωρό με πράσινα μάτια και απίστευτη, οπερετική φωνή, ήρθε στον κόσμο -την ημέρα των γενεθλίων του νέου της μπαμπά.

“Ανυπομονούσαμε να την πάρουμε κοντά μας”, λέει η Christine. “Όλη η οικογένεια ανυπομονούσε για το ιδιαίτερο αυτό μωρό που θα αποκαλούσαμε Victory.”

Το ταλέντο της μικρής ξετυλίχθηκε νωρίς και η μαμά της στάθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή, να την ενθαρρύνει να κυνηγήσει ό,τι την κάνει χαρούμενη.

Όσο για την πολυμελή οικογένεια; Η ίδια δεν είναι αρνητική στο να υποδεχθεί και άλλα ακόμα παιδιά. “Είμαστε τόσο ευλογημένοι. Μερικές φορές θέλω να τσιμπήσω τον εαυτό μου. Κοιτάζω αυτά τα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μαμά τους. Σκέφτομαι από όλα τα μέρη του κόσμου από τα οποία έχουν έρθει, πόσα έχουν περάσει… και μόνο ότι με αποκαλούν μαμά είναι σοκαριστικό. Και ξέρω, ότι με τα παιδιά αυτά αφήνουμε μια παρακαταθήκη πίσω μας. Είναι αυτά που θα αλλάξουν τον κόσμο. Και εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτό…”

Διαβάστε ακόμα:

Παιδική υδροκήλη: Είναι επικίνδυνη για την υγεία του παιδιού μου;

Άνοιξε ο δρόμος για να δώσει εξετάσεις ο Νικόλας που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση

Aγοράκι 2 ετών βρήκε το πιστόλι του πατέρα του και τον πυροβόλησε