“Τη μαμά μου θα την παντρευτείς, εμένα θα με υιοθετήσεις;”: Λύγισε με την ερώτηση της 12χρονης κόρης της νύφης

“Τη μαμά μου θα την παντρευτείς, εμένα θα με υιοθετήσεις;”: Λύγισε με την ερώτηση της 12χρονης κόρης της νύφης

Μια 12χρονη αποφάσισε να κάνει την ημέρα του γάμου της μαμάς της ακόμα πιο ξεχωριστή. Λίγες στιγμές πριν η Tia παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, τον Frank Tyson, η έφηβη Aryanna, ανέβηκε στο ιερό και έκανε μια ερώτηση στον νέο σύζυγο της μαμάς της που έφερε δάκρυα συγκίνησης στον ίδιο, μα και σε όλους τους καλεσμένους.

Του έδωσε, λοιπόν, έναν φάκελο και του είπε: “Περίμενα 2.555 ημέρες για αυτή τη στιγμή. Frank, τη μαμά μου θα την παντρευτείς. Θα γίνεις, όμως, και πατέρας μου;”.

Ο Tyson πλημμύρισε με δάκρυα ακούγοντας αυτή την ερώτηση και αμέσως απάντησε “ναι”, σφίγγοντας το κορίτσι την αγκαλιά του. Τι σημαίνουν οι 2.555 ημέρες; Είναι ο χρόνος κατά τον οποίο η Aryanna νιώθει ήδη τον Tyson ως πατέρα της.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μετά τον γάμο, αναφέρεται, ότι υπήρχε πάντα το αστείο, ότι η Aryanna θα έπαιρνε το επίθετο του Frank πριν την Tia.


Στο ίδιο βίντεο, ο Tyson μοιράζεται τα συναισθήματά του λέγοντας “όταν η Aryanna ανέβηκε στο ιερό ήξερα, κατάλαβα αμέσως τι επρόκειτο να γίνει. Ήταν ένα απίθανο συναίσθημα. Όταν άρχισε να διαβάζει αυτό που είχε γράψει έμεινα άφωνος…”

Αναφερόμενος στο τι θα φέρει το μέλλον λέει: “Αυτό που με νοιάζει είναι να παραμείνει ο εαυτός της. Αυτό το υπέροχο, ανεξάρτητο δυνατό κορίτσι ξέρω, ότι θα γίνει η πιο επιτυχημένη γυναίκα.”

Η νέα οικογένεια αυτή τη στιγμή απλά περιμένει την δικάσιμο, ώστε να επισημοποιηθεί και η διαδικασία της υιοθεσίας.

Πηγή: 7news.com.au

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα μεγαλώσουμε αυτόνομα και ανεξάρτητα παιδιά που θα πατούν γερά στα πόδια τους

Κυπριακά ταχυδρομεία και εναέριος χώρος «κλείνουν την πόρτα» στη Ρωσία λόγω του πολέμου

Ουκρανή μαμά επανενώθηκε με τα παιδιά της χάρη σε μία ηρωική περαστική