Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ αφαίρεσε το επώνυμο του μπαμπά της…

Σε μία κίνηση που «πονάει» τον κάθε μπαμπά, όχι μόνο τον Μπραντ Πιτ, προχώρησε η βιολογική κόρη του με την Αντζελίνα Τζολί, Σιλό.

Η 14χρονη Σιλό φέρεται να έχει βγάλει το επώνυμο του πατέρα της από το μυστικό προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια στιγμή το διαζύγιο του πρώην λαμπερού ζευγαριού φαίνεται να παίρνει τη δικαστική οδό, καθότι υπάρχουν αγεφύρωτες διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια.

Προς το παρόν, τα έξι παιδιά τους ζουν με την Αντζελίνα Τζολί στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τακτική επαφή με τον πατέρα τους, καθώς μοιράζονται τις γονικές ευθύνες.

Ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα σχετικά με την μάχη της επιμέλειας, καθώς η 14χρονη Σιλό αποφάσισε να βγάλει το επίθετο Πιτ από το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ώρα μάλιστα, που η Σίλο θεωρείται ότι είναι πιο κοντά στον πατέρα της από τα άλλα αδέρφια της, οπότε η αφαίρεση του επωνύμου του, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για ον ηθοποιό.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο χτύπημα για τον Μπραντ Πιτ και ένα σημάδι πως θα μπορούσε να χάσει την Σιλό από την Αντζελίνα. Αν και δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι κακό, είναι ωστόσο ένα πλήγμα», δήλωσε στη Mirror πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι, υπογραμμίζοντας ότι ο ηθοποιός «ζει και αναπνέει για τα παιδιά του».