Γεννητούρια στο Μπάκιγχαμ! Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε το ένατο δισέγγονό της!

Χαράς ευαγγέλια στο Μπάκιγχαμ, καθώς το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 30χρονη πριγκίπισσα Ευγενία, κόρη του πρίγκιπα Άντριου, δευτερότοκου της Βασίλισσας Ελισάβετ, και της Σάρα Φέργκιουσον, γέννησε το πρωί στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπαντ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στο Γουίνδσορ, ήταν παρών.

Το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε, είναι 11ο στη σειρά διαδοχής και πρόκειται για το ένατο δισέγγονο που αποκτά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έπειτα από τις κατηγορίες για τις σχέσεις που διατηρούσε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Ένα από τα θύματα του Επστάιν, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα.

Ο τελευταίος το διέψευσε κατηγορηματικά, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που όμως μετατράπηκε σε φιάσκο και οδήγησε τελικά στην απόσυρσή του από τον δημόσιο βίο.