Φρουρός του Πιτ καταθέτει εις βάρος της Τζολί: “Προέτρεπε τα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους”

Φρουρός του Πιτ καταθέτει εις βάρος της Τζολί: "Προέτρεπε τα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους"

Και η δικαστική διαμάχη  των Μπρατνζελίνα καλά κρατεί. Ποιος να το φανταζόταν, βέβαια, μερικά χρόνια πριν. Στα τελευταία νέα, φρουρός του Μπραντ Πιτ κατέθεσε εις βάρος της Αντζελίνα Τζολί, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού για το κτήμα Miraval, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Στην τελευταία ακρόαση, σύμφωνα με το Page Six, ένας πρώην φύλακας που εργαζόταν για το ζευγάρι κατέθεσε πως είχε ακούσει στο παρελθόν, τη Τζολί να προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος, όσο κι άλλα μέλη του προσωπικού την άκουσαν να λέει στα παιδιά, να μην περνούν χρόνο μαζί του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, στο πλαίσιο της επιμέλειας.

«Μεταξύ 2000 και 2020, παρείχα υπηρεσίες προσωπικής ασφάλειας για την Αντζελίνα Τζολί και την οικογένειά της, ενώ τώρα παρέχω υπηρεσίες στον Μπραντ Πιτ», αναφέρει στην κατάθεσή του ο Τόνι Γουέμπ.

Ισχυρίζεται πως η δουλειά του περιλάμβανε την «ασφάλεια της Τζολί και της οικογένειάς της, όταν βρίσκονταν εκτός των ΗΠΑ».

Επιπλέον, ήταν υπεύθυνος για όλα τα συμβόλαια εμπιστευτικότητας που υπέγραφαν όσοι συνεργάζονταν με την Αντζελίνα Τζολί, ακόμα και οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων, όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ και για λίγα ακόμα χρόνια, συνέχισε να εργάζεται για εκείνη και τότε, ήταν που την άκουσε να δίνει συμβουλές στα παιδιά της για τον πατέρα τους.

Τέλος, πρόσθεσε πως υπάρχουν άλλα μέλη του προσωπικού που μπορούν να επιβεβαιώσουν την κατάθεσή του, ενώ τόνισε πως στο παρελθόν, υπάλληλος της Τζολί του ζήτησε να τα σταματήσει, προκειμένου να μην καταθέσουν.

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 4726 παιδιά από αρχές έτους στο ΤΑΕΠ Παίδων ΓΝ Λευκωσίας

Η οργάνωση των παιχνιδιών έχει τα δικά της μυστικά!