Γυμνάστηκαν και… προσέφεραν!: Σπουδαία κοινωνική προσφορά στους «Μικρούς Ήρωες»

Γυμνάστηκαν και... προσέφεραν!: Σπουδαία κοινωνική προσφορά στους «Μικρούς Ήρωες»

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «Γυμναζόμαστε και προσφέρουμε για τους Μικρούς Ήρωες» με οργανωτή τον International Fitness Presenter Γιώργο Μαχαλλεκίδη, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, παρέδωσαν στον εμπνευστή και Ιδρυτή Του Ιδρύματος των Μικρών Ηρώων, Λουκά Φουρλά, το ποσό των 17.800 ευρώ.

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Μαχαλλεκίδη να συμβάλει στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Ιδρύματος πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με την ανταπόκριση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Συγκίνηση και αισιοδοξία

«Οι Μικροί Ήρωες μαζί σας δυναμώνουν, μαζί σας γίνονται πιο δυνατοί! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδία μας. Ο καθένας από εμάς βάζει το λιθαράκι του, ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τις οικογένειες που βρίσκονται στο Παιδοογκολογικό και παλεύουν. Μαζί γινόμαστε μια γροθιά,. Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», ανέφερε ο Λουκάς Φουρλάς.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης σημείωσε πως είναι με ιδιαίτερη τιμή που βρίσκεται στην συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνοντας και αυτός το παρών του στον ιερό σκοπό που έθεσε πριν από μερικά χρόνια ο Λουκάς Φουρλάς.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο οργανωτής της εκδήλωσης Γιώργος Μαχαλλεκίδης, ο οποίος χειροκρότησε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά. «Είμαι πολύ χαρούμενος, φέτος σπάσαμε κάθε ρεκόρ», σημείωσε, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου. «Θα είμαστε πάντα δίπλα στους Μικρούς μας Ήρωες, δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί μόνο», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εβδομάδα Κατάρτισης Erasmus+ από 22 έως 26 Μαΐου

H Cyta αγκαλιάζει την Κοινωνική Ποικιλομορφία, Ισότητα και Συμπερίληψη

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δομετίου!