Ο Υπουργός Υγείας άκουσε τα αιτήματα συνδέσμων που ασχολούνται με τον παιδικό καρκίνο

Συνάντηση με συνδέσμους που ασχολούνται με το ζήτημα του παιδικού καρκίνου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, στο Υπουργείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συνδέσμων «Μικροί Ήρωες», «Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου», «Ίδρυμα Ελπίδα», «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», «Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας» και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός ανέφερε ότι έχει καλέσει τους συνδέσμους που ασχολούνται με τον παιδικό καρκίνο και συνεργάζονται με το Μακάρειο Νοσοκομείο, ώστε να ακούσει τα αιτήματά τους και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

«Τους έχουμε ζητήσει να μας καταθέσουν ένα υπόμνημα με τις δικές τους θέσεις, ώστε να τις μελετήσουμε και να μπορούμε να τοποθετηθούμε και να λύσουμε προβλήματα εκεί και όπου υπάρχουν», ανέφερε.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο την προηγούμενη βδομάδα, όπου, όπως είπε, μετέβη «ώστε να δω και από κοντά τις διάφορες αναβαθμίσεις που τροχιοδρομούνται τα επόμενα χρόνια».

Η σημερινή μας συνάντηση με τους συνδέσμους και με τους γονείς των παιδιών του παιδοογκολογικού «είναι για να κατανοήσουμε περισσότερο τα προβλήματα, να δούμε τις γραπτές τους θέσεις και να προχωρήσουμε με επίλυση προβλημάτων», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

“Φούσκωσε” πολύ ο αφαλός του μωρού σας και σας τρομάζει; Τι πρέπει να ξέρετε

Το Θεατρικό Μουσείο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με εκδηλώσεις και δωρεάν είσοδο

«Τα ζώα δεν είναι παιχνίδι, ούτε μπιχλιμπίδι»: Από την ομάδα «χρώματα»