“Γιατί δεν κάνετε ένα ακόμα παιδάκι;”: Συγκλονίζει το βίντεο της μαμάς με τις ενέσεις της εξωσωματικής

Η Michelle Krastiņš είναι μία νέα μαμά επιχειρηματίας, αφού διαθέτει online κατάστημα βρεφικών ειδών, η οποία διατηρεί μια επιτυχημένη σελίδα στο Instagram, μέσω της οποίας πολύ συχνά δημοσιεύει ιστορίες από την προσωπική της ζωής.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ, ότι το 2 ετών αγοράκι της, το απέκτησε μέσω μιας εξαιρετικά επίπονης διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει πολλούς που την γνωρίζουν, να την ρωτούν επίμονα πότε θα φέρει στον κόσμο και ένα δεύτερο μωρό.

Απηυδισμένη, προφανώς, από αυτή την έμμεση πίεση, η Krastiņš δημοσίευσε ένα πολύ δυνατό βίντεο, μέσω του οποίου απαντά σε όλους αυτούς που αδυνατούν να αντιληφθούν πώς ακούγεται στα αυτιά της το “Γιατί δεν κάνεις ένα ακόμα παιδί;”.

Όπως η ίδια λέει: “Οι γυναίκες και τα ζευγάρια δέχονται διαρκώς το ερώτημα: Πότε θα κάνετε μωρό; και Τι περιμένετε; Οι άνθρωποι, όμως, δεν καταλαβαίνουν, ότι οι ερωτήσεις αυτές δεν έχουν πάντα εύκολες απαντήσεις. Οδηγούν μια γυναίκα να κλαίει μέσα στο αυτοκίνητο ή να μένει άγρυπνη τα βράδια, αναρωτώμενη τι δεν πάει καλά μέσα της και πότε θα έρθει η σειρά της…”

Δείτε, λοιπόν, την απάντησή της στο παρακάτω βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Motherly (@mother.ly)

Διαβάστε ακόμα:

«Καταλάβατε τι συνέβη χθες στη Βουλή; Ένας τύπος πέταξε ένα ψέμα για ένα παιδί-μετανάστη»: Η ανάρτηση που έχει νόημα όλοι να διαβάσουμε

Τα γήπεδα στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς άλλαξαν πρόσωπο και έγιναν πιο ασφαλή για τα παιδιά (εικόνες)

Τραγωδία: Αφήνει πίσω της ένα 5χρονο παιδάκι η μητέρα που παρασύρθηκε από buggy στην Αγ. Νάπα