Γιατί αυτό το παιδικό καρότσι θα το ήθελαν σίγουρα όλοι οι γονείς (εικόνες)

Γιατί αυτό το παιδικό καρότσι θα το ήθελαν σίγουρα όλοι οι γονείς (εικόνες)

Φανταστείτε να βγάζετε βόλτα το μωρό σας και να μην χρειάζεται καν να σπρώχνετε το καροτσάκι. Φοβερή εφεύρεση; Σίγουρα, πολλοί γονείς θα ήθελαν το «πιο έξυπνο καρότσι στον κόσμο».

Και ναι αυτό το smart καροτσάκι υπάρχει, ακούει στο όνομα «Ella» και υπόσχεται ευπροσάρμοστη κίνηση και δυνατά φρένα για μία εμπειρία «hands-free βόλτας» για γονείς και φροντιστές, όπως επισημαίνει η καναδική startup εταιρεία Glüxkind που βρίσκεται πίσω από το νέο αυτό προϊόν.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το καροότσι μπορεί να κυλήσει πάνω σε οποιοδήποτε έδαφος, ακόμη και σε λόφους και παγωμένα πεζοδρόμια.

Το «έξυπνο καροτσάκι» έχει σχεδιαστεί, επίσης, να λειτουργεί μαζί με μία εφαρμογή και υποτίθεται, ότι τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη. Μεταξύ των υπόλοιπων αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών του είναι η αποσπώμενη καλαθούνα και το παιδικό καθισματάκι, καθώς επίσης και μία αυτόματη επιλογή για να κουνά το μωρό να κοιμηθεί και μία ενσωματωμένη συσκευή λευκού θορύβου.

«Σου δίνει ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια και ένα ακόμη ζευγάρι μάτια, όταν είσαι έξω με το παιδί σου», δήλωσε η συνιδρύτρια της startup, μητέρα και η ίδια ενός παιδιού.

Δημιούργησε την startup μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο εμπνεύστηκαν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο καρότσι, αφότου ξεκίνησαν να πηγαινουν για ψώνια με την 3 εβδομάδων κορούλα τους.

«Όταν ψάχναμε καρότσι για την κόρη μας συνειδητοποιήσαμε, ότι όλα τα προϊόντα της αγοράς, ακόμη και τα πιο δημοφιλή παρουσίαζαν έλλειψη τεχνολογίας ασφαλείας. Και σκεφτήκαμε γιατί να μην κάνουμε αυτήν την δουλειά λίγο καλύτερη κι έτσι ξεκινήσαμε», συμπλήρωσε.

Το καρότσι θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά τον Ιούνιο του 2023. Ωστόσο, η τιμή του θα ανέρχεται στο… πολύ τσουχτερό ποσό των 3.800 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Αποσύρεται βρεφικό κορμάκι πολύ γνωστής αλυσίδας (φωτογραφίες)

Αλλάζουν όλα με την Προδημοτική από 4 ετών – Χάνονται €12.2 εκατ.

Αυτό το Λύκειο παρουσιάζει ένα πολύ συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τα ασυνόδευτα του 1974