Φρίκη: Αδέλφια ξεκλήρισαν την οικογένειά τους και μετά αυτοκτόνησαν για μία… «συμφωνία»!

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι δυο αδέρφια σκότωσαν την οικογένειά τους και μετά αυτοκτόνησαν.

Τα άψυχα σώματα της οικογένειας βρέθηκαν το βράδυ της 5ης Απριλίου από την αστυνομία της πόλης Άλεν στο Τέξας των ΗΠΑ, την οποία ειδοποίησαν συγγενείς επειδή ανησυχήσαν μετά από ένα σημείωμα αυτοκτονίας, που δημοσίευσε ο ένας αδερφός στο Instagram, αλλά ήταν πλέον αργά καθώς οι δολοφονίες έγιναν το βράδυ του Σαββάτου.

Στην επιστολή, ο 19χρονος Farhan Towhid εξηγούσε ότι είχε κάνει μια συμφωνία με τον 21χρονο αδελφό του,Tanvir, με την οποία υποσχόταν ο ένας στον άλλο «να αυτοκτονήσουν και να σκοτώσουν ολόκληρη την οικογένειά τους».

Εκτός από τους δυο αδερφούς, ως θύματα αναγνωρίστηκαν ο πατέρας τους Towhidul Islam, 54 ετών, η μητέρα τους Iren Islam, 56 ετών, η 77χρονη γιαγιά τους Altafun Nessa και η 19χρονη δίδυμη αδελφή του Farhan, Farbin Towhid.

Αντιμετώπιζαν χρόνια ψυχολογικά προβλήματα

Με τον αδερφό τους αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια, έγραφε μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Farhan, την οποία δημοσίευσε η Washington Post. Επιπλέον πρόσθεσε πως ο ίδιος είχε κατάθλιψη από το κολέγιο και παρά τη βοήθεια που του πρόσφερε η οικογένειά του, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε πρόσφατα.

Ο φοιτητής Επιστημών Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν, περιέγραψε επίσης πως τον έδιωξαν από τη φοιτητική εστία τον χειμώνα αφού είπε ότι θα σκότωνε την οικογένειά του.

Επιστρέφοντας στο Άλεν βρέθηκε ξανά με τον αδερφό του, Tanvir, ο οποίος «έπασχε από κατάθλιψη και διαταραχή κοινωνικού άγχους».

Οι δυο τους αποφάσισαν τελικά να σκοτώσουν όλη την οικογένειά τους πριν αυτοκτονήσουν.

Είχε κρύψει την ψυχική του υγεία για να αγοράσει όπλο

Ο Tanvir είχε πρόσφατα αγοράσει νόμιμα ένα όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην επιστολή του επιβεβαίωνε ότι είπε ψέματα στις αρχές διαβεβαιώνοντάς πως δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να μπορέσει να αγοράσει το όπλο.

«Γεια σε όλους. Σκότωσα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Αν πρόκειται να πεθάνω, ας έχω λίγη προσοχή. Θα καλύψω τέσσερα πολύ σημαντικά θέματα που αντιμετώπισα στη ζωή