Έχεις ρυτίδες γύρω από τα χείλη; Τα tips στο μακιγιάζ που θα τις… εξαφανίσουν!

Έχεις ρυτίδες γύρω από τα χείλη; Τα tips στο μακιγιάζ που θα τις... εξαφανίσουν!

Εάν έχεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη, μερικά εξειδικευμένα tips μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσουν να τις εξαφανίσεις. Με ένα σταθερό χέρι και βασικά προϊόντα ομορφιάς για να εξομαλύνεις τις γραμμές γύρω από τα χείλη, μπορείς να αντιστρέψεις τα σημάδια γήρανσης χωρίς νυστέρι.

Ενυδάτωση

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται λόγω της μείωσης της ποσότητας νερού στα κύτταρα του δέρματος. Μια ενυδατική κρέμα συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα και βοηθάει να «γεμίσεις» τις γραμμές γύρω από τα χείλη. Πριν εφαρμόσεις την ενυδατική, κάνε απολέπιση στο δέρμα σου. Ένα απαλό τρίψιμο θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και θα επιτρέψει την ομαλή εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.

Primer

Ένα καλό primer με βάση τη σιλικόνη θα «γεμίσει» τις γραμμές γύρω από το στόμα. Αυτά τα προϊόντα όχι μόνο καλύπτουν τις ρυτίδες προσωρινά, αλλά επιτρέπουν την ομαλή εφαρμογή του foundation και του κονσίλερ. Ανακάτεψε μικρή ποσότητα από το primer με το υγρό foundation που χρησιμοποιείς για να κάνεις τις ρυτίδες σου να φαίνονται λιγότερο βαθιές. Τα καλύτερα primers κατά της γήρανσης του δέρματος έχουν ιδιότητες που εκτός των άλλων ενυδατώνουν το δέρμα.

Περισσότερα στο Infowoman.gr

Διαβάστε επίσης:

Πιστολάκι τέλος! 5 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά που ήθελες πάντα