Πόσο καιρό μετά την πρώτη χρήση ενός προϊόντος ομορφιάς βλέπω αποτέλεσμα;

Όσον αφορά τα νέα προϊόντα ομορφιάς, το άμεσο αποτέλεσμα είναι σίγουρα κάτι που όλες επιθυμούμε. Απλώς αγόρασες μία νέα κρέμα ματιών, οπότε θα πρέπει να εξαφανίσει όλες τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους σε μία νύχτα; Όπως λένε, η υπομονή είναι αρετή. Και η πραγματικότητα είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δέρματος δεν λειτουργούν αμέσως – ανεξάρτητα από το τι λένε οι διαφημίσεις.

Παρακάτω, οι ειδικοί αποκαλύπτουν για πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα νέο προϊόν ομορφιάς μέχρι να δούμε πραγματικά μια αξιοσημείωτη διαφορά.

Σαμπουάν

Θα πρέπει να λουστείτε περισσότερες από μία φορές για να καταλάβετε πώς ένα νέο σαμπουάν επηρεάζει τα μαλλιά σας. «Χρησιμοποιήστε το τουλάχιστον επτά φορές στη σειρά για να δείτε καλύτερα πώς λειτουργεί στα μαλλιά σας», εξηγεί η Dana Tizzio, hair stylist στο Butterfly Studio Salon στη Νέα Υόρκη. «Τα υπολείμματα από προηγούμενα προϊόντα μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά των μαλλιών, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος για να εξοικειωθούν τα μαλλιά με ένα νέο σαμπουάν και τα πάντα να εξομαλυνθούν», προσθέτει. Και αν τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα και χρησιμοποιείτε μια φόρμουλα αναδόμησης, μπορεί να χρειαστούν μερικά επιπλέον λουσίματα για να διεισδύσει πλήρως στο τριχωτό της κεφαλής και να κάνει τα μαλλιά σας όσο πιο απαλά και λαμπερά γίνεται.

Διαβάστε αναλυτικά στο Infowoman.gr πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε μέχρι να δείτε αποτέλεσμα από τα καινούρια προϊόντα ομορφιάς σας.