Πιστολάκι τέλος! 5 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά που ήθελες πάντα

Πιστολάκι τέλος! 5 φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις τα ίσια μαλλιά που ήθελες πάντα

Ενώ οι γυναίκες με ίσια μαλλιά σκέφτονται κάθε τρόπο για να τα κάνουν σγουρά, όσες έχουν σγουρά μαλλιά ονειρεύονται να αποκτήσουν ίσια και μεταξένια.

Πολλά εργαλεία styling μπορεί να καταστρέψουν την ποιότητα της τρίχας, ενώ δεν μπορείτε πάντα να είστε σίγουρες για την επίδραση που θα έχουν οι διάφορες θεραπείες στο τριχωτό της κεφαλής.

Ανακαλύψαμε αρκετούς φυσικούς τρόπους για να κάνετε ίσια τα μαλλιά σας και θέλουμε να τους μοιραστούμε με όλες τις γυναίκες με μπούκλες εκεί έξω.

Το σωστό λούσιμο είναι το παν

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει σαμπουάν και κρέμα μαλλιών που περιέχουν κερατίνη, μια ουσία που βοηθά στο ίσιωμα των μαλλιών. Αφού λουστείτε, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα από πολύ απορροφητικό υλικό και σκουπίστε πολύ μαλακά τα μαλλιά σας για να αποφύγετε την τριχόπτωση.

Διαλέξτε τη σωστή βούρτσα

Μην χρησιμοποιείτε στρογγυλές βούρτσες γιατί είναι κατασκευασμένες για να κάνουν σγουρά τα μαλλιά, ειδικά στις άκρες. Για να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας σωστά, προτιμήστε μια χτένα -είναι ιδανική για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε ακόμα να τη χρησιμοποιήσετε στο ντους για να εφαρμόσετε τη μαλακτική κρέμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr