Επιθεωρήτρια εγκλημάτων κατά παιδιών αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που δεν επιτρέπει στα παιδιά της

Επιθεωρήτρια εγκλημάτων κατά παιδιών αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που δεν επιτρέπει στα παιδιά της

Είναι ερευνήτρια εγκλημάτων κατά των παιδιών και μητέρα. Με την εμπειρία της σε αυτήν την ειδικότητα αποκάλυψε τα πέντε πράγματα, τα οποία δεν θα επιτρέψει ποτέ στα παιδιά της.

Όπως η ίδια ανέφερε σε βίντεό της στο TikTok, ίσως κάποιοι δεν συμφωνήσουν με τις συμβουλές της, ωστόσο, οι επιλογές της βασίζονται σε πολλά περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει στην δουλειά της.

Και ξεκινά με πρώτο και καλύτερο τα sleepovers.

«Γνωρίζω, ότι πολλοί θα με μισήσουν για αυτό. Αλλά δεν ξέρετε ποιος μπορεί να βρίσκεται στο εκάστοτε σπίτι ή ποιος θα κοιμηθεί εκεί το βράδυ. Αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι, απλά δεν ξέρετε», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δεύτερον: Όχι στο Snapchat. Όπως εξηγεί, η εφαρμογή, που επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται την τοποθεσία που βρίσκεται, έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε υποθέσεις που έχει χειριστεί.

«Έχω στο ενεργητικό μου ένα σωρό περιπτώσεις από απαγωγείς που χρησιμοποίησαν αυτήν την εφαρμογή και δεν έχει να προσφέρει κάτι καλό», αναφέρει.

Τρίτον: Δεν επιτρέπει στα παιδιά της να αγκαλιάζουν ή να φιλούν συγγενείς και φίλους, χωρίς τη θέλησή τους, έτσι ώστε να μάθουν να θέτουν τα όριά τους.

«Ξέρω, ότι μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά είναι το σώμα τους και αν δεν θέλουν να επιτρέψουν στη γιαγιά τους να τα αγκαλιάσει για παράδειγμα, τότε θα πρέπει να το σεβαστεί και να βάλουν τα ΄οριά τους».

@thegirlcop Replying to @hazel904eyes #greenscreen Can’t wait for the trolls in this one😎🤣#sorrynotsorry #girlcop #childsafety #svu #immadelight ♬ She Knows – J. Cole

Τέταρτον: Μην κρατάτε μυστικά

«Υπάρχει μία τεράστια μεταξύ του να κρατάς ένα μυστικό και μία έκπληξη. Και τα παιδιά πρέπει να μάθουν να τα διαχωρίζουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που ένας ενήλικος θα πει σε ένα παιδί να κρατήσει μυστικό. Και αν είστε ενήλικας, μην πείτε ποτέ σε ένα άλλο παιδί, ότι θέλετε να κρατήσουν ένα μυστικό. Είναι τρομακτικό», συνεχίζει.

Πέμπτον: Μην αποκαλείτε «χαϊδευτικά» τα μέρη του σώματός τους

Όπως σημειώνει, διδάσκει στα παιδιά της να αποκαλούν με τα επιστημονικά ονόματα τα μέρη του σώματός τους, έτσι ώστε να είναι σίγουρη πως έχουν τα εργαλεία για μείνουν ασφαλείας.

«Δεν τους επιτρέπω να δίνουν ανόητα ονόματα στα ιδιωτικά τους σημεία», λέει.

Δεκάδες χρήστες που παρακολούθησαν το βίντεο έδειξαν την στήριξή τους στη μητέρα, με την ευχή όλοι οι γονείς να κρατήσουν τις συμβουλές της.

Διαβάστε επίσης:

Καλοπαναγιώτης: Η «Αράχωβα της Κύπρου» ντύθηκε γιορτινά – Ερμήνευσαν τραγούδια στη νοηματική (vid)

«Εργαστήρι προσφοράς»: Κύπριοι ψυχολόγοι και παιδαγωγοί συγκεντρώνουν δώρα για τα παιδιά στο Μακάρειο!

Τρομακτικό: 12χρονη πέθανε από τους υδρατμούς στο μπάνιο – Μία σπάνια, παράξενη περίπτωση