Επιστρέφει νικητής ο μικρός Αντώνης: Ξεκινά το ταξίδι από τη Βοστώνη στην Κύπρο

Η ιστορία του είχε συγκινήσει και συνεχίζει να συγκινεί. Ο Μικρός Αντώνης, ο Αντώνης της Κύπρου, που από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, πάλεψε για να ζήσει, επιστρέφει στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα ώρα Κύπρου, σήμερα, ο μικρός ήρωας  θα μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι της επιστροφής.

Ο μικρός μαχητής επιστρέφει στην Κύπρο νικητής, με την διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, σε δηλώσεις της στο OMEGA να διευκρινίζει πως ήταν και παραμένει μεγάλη ευθύνη η υγεία του μικρού Αντώνη ο οποίος δέχθηκε τη γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Ο μικρός  μπήκε στο αεροπλάνο στις 23 Σεπτεμβρίου για να ταξιδέψει στην Βοστώνη εκεί όπου ξεκίνησε η θεραπεία η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τους γιατρούς να εμφανίζονται πολύ ενθουσιασμένοι με το δίχρονο αγόρι καθώς είναι το δεύτερο παιδί που λαμβάνει την συγκεκριμένη θεραπεία.