Ελλάδα: 14χρονο παιδί συγκινεί με το μήνυμά του στην Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με οξύ

Ελλάδα: 14χρονο παιδί συγκινεί με το μήνυμά του στην Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με οξύ

Η  Ιωάννα Παλιοσπύρου το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε επίθεση με οξύ και η ιστορία της έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο κόσμος δείχνει αμέριστη στήριξη και αγάπη σε αυτήν την νεαρή κοπέλα για τον Γολγοθά που ανεβαίνει από πέρυσι, οπότε και την έλουσαν με βιτριόλι.

Ανάμεσά τους ένα παιδί μόλις 14 ετών, το οποίο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στην Ιωάννα, που συγκινήθηκε πολύ και το γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εισαι παραδειγμα προς μιμηση»

«Είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς. Γειά. Δεν θα σε απασχολήσω πολύ. Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα», έγραψε το παιδί στην Ιωάννα.

Η κοπέλα κοινοποίησε το συγκεκριμένο μήνυμα και σχολίασε στο Instagram: «Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες … Γιατί τα πράγματα είναι απλά».

Συνεχιζεται η δικη

Λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όπως κάθε μέρα που έχει δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για να είναι παρούσα και στη σημερινή ακροαματική διαδικασία. Σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας και την εξέταση των μαρτύρων που υπολείπονται.

Αντίθετα από την Ιωάννα Παλαιοσπύρου, η κατηγορούμενη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο! Το είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, πως ενημερώθηκε ότι η Έφη δεν θα εμφανιστεί στη δίκη κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν ο χρόνος το επέτρεπε, δεν θα απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

«Η δασκάλα μού είπε ότι ο γιος μου είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και τον αγνοούσε. Αγάπη χρειαζόταν»

«Υπάρχει η τελευταία φορά για τα πάντα…»: Ένα κείμενο που θα συγκινήσει κάθε μαμά

Γεννήθηκε 450 γραμμάρια και η αγκαλιά του δίδυμου αδελφού του το βοηθά να ζήσει