Εξοργιστικό βίντεο: Δάσκαλος σπρώχνει 4χρονη σε παιδικό σταθμό και τη ρίχνει κάτω (video)

Εξοργιστικό βίντεο: Δάσκαλος σπρώχνει 4χρονη σε παιδικό σταθμό και τη ρίχνει κάτω

Ένα εξοργιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές έναν δάσκαλο και ένα 4χρονο κοριτσάκι σε παιδικό σταθμό.

Στα πλάνα διακρίνεται ο δάσκαλος να σπρώχνει με δύναμη το παιδί, αυτό να πέφτει με την πλάτη στο έδαφος και να βάζει τα κλάματα.

«Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει o δάσκαλος και συνεχίζει το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη.

Το κορίτσι κλαίει δυνατά στο πάτωμα για περίπου 50 δευτερόλεπτα και εκείνος σηκώνεται τελικά από την καρέκλα του, αντί όμως να δει πώς είναι και να προσπαθήσει να την παρηγορήσει, τη σηκώνει και τη βγάζει έξω από την αίθουσα.

Μία άλλη δασκάλα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο φαίνεται να μην δίνει καν σημασία, ούτε να αντιδρά.

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, δήλωσε ότι απέλυσε και τους δύο και τους κατήγγειλε στις αρχές, ενώ ο δάσκαλος συνελήφθη.

«Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται. Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει», , είπε η διευθύντρια.

Το χρονικό του περιστατικου

Πριν από το περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο, το κορίτσι είχε φύγει από την αίθουσα για μια άλλη τάξη. Η δασκάλα εκείνης της τάξης ούρλιαξε στον δάσκαλο να έρθει να την πάρει, αλλά ο άντρας έκλεισε την πόρτα της δικής του τάξης.

Η δασκάλα φαίνεται στο βίντεο να ανοίγει την πόρτα της τάξης του συναδέλφου της και να βάζει μέσα το κορίτσι.

Ο δάσκαλος από την άλλη σπρώχνει βίαια το παιδί μπροστά στην άλλη δασκάλα, η οποία δεν κάνει τίποτα και απλώς παρακολουθεί, κλείνοντας στη συνέχεια την πόρτα. Και η δασκάλα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, ενώ και οι δύο δηλώνουν αθώοι στις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

«Τι άκαρδος άνθρωπος»

Η μητέρα του κοριτσιού, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, δήλωσε πως στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να σπρώχνει το παιδί «σαν να είναι ζώο».

«Ένα μικρό μωρό που δεν ξέρει τίποτα, που το μόνο που ξέρει στη ζωή είναι να παίζει, να τρώει και να κοιμάται – τη σπρώχνεις και τη ρίχνεις κάτω. Και είναι κάτω, κλαίει και πάλι κάνεις αυτό που κάνεις. Τι άκαρδος άνθρωπος», είπε η μητέρα.

Το περιστατικό συνέβη στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κοριτσάκι 3 ετών κάλεσε 20 παιδάκια στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανένα

Υπάρχουν μπαμπάδες που αλίμονο αν κάνουν «γυναικείες δουλειές», και άλλοι που λερώνονται με κακά

Η πανδημία «εκτόξευσε» την ενδοοικογενειακή βία στην Κύπρο – Θύματα παιδιά και γυναίκες