Εφιάλτης: Ληστής της έκλεψε το αμάξι με το μωρό της στο πίσω κάθισμα -της είχε συμβεί το ίδιο ως παιδί!

Εφιάλτης: Ληστής της έκλεψε το αμάξι με το μωρό της στο πίσω κάθισμα -της είχε συμβεί το ίδιο ως παιδί!

Ένα εφιαλτικό συμβάν έζησε στις αρχές της εβδομάδας μια νέα μητέρα, όταν το τεσσάρων μηνών μωρό της απήχθη σε πάρκινγκ της Αδελαΐδας από ληστή που της έκλεψε το αμάξι.

Την περασμένη Δευτέρα, ο 37χρονος, ο οποίος έχει πλέον καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή, έκλεψε το όχημα της γυναίκας, το οποίο οδηγούσε για τουλάχιστον δύο ώρες.

Ωστόσο, ο γιος της Erika Carter, Jordan, βρισκόταν ακόμα δεμένος στο καθισματάκι του, στις πίσω θέσεις και αυτό ήταν που οδήγησε τη γυναίκα στον απόλυτο πανικό.

Ευτυχώς, η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Το όχημα βρέθηκε τελικά δύο ώρες αργότερα σε κοντινή περιοχή Το μωρό παρέμενε στο πίσω κάθισμα, σώο και αβλαβές.

Μιλώντας σήμερα στο 7NEWS η Carter αποκάλυψε, ότι αντίστοιχο συμβάν είχε βιώσει και η ίδια, αφού είχε απαχθεί ως παιδί.

“Με ακολούθησαν, όταν είχα βγάλει βόλτα τον σκύλο της μαμάς μου, με άρπαξαν και με έβαλαν σε αυτοκίνητο”, είπε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι ήταν μόλις 11 ετών.

“Δεν με πήραν όπως τον Jordan”, διευκρίνησε.

“Τον απαγωγέα μου, όμως δάγκωσε ο σκύλος. Και έτσι κατάφερα να ξεκλειδώσω την πόρτα του αυτοκινήτου και να βγω έξω. Μου πήρε χρόνια για να το ξεπεράσω. Ο δε απαγωγέας δεν πιάστηκε ποτέ”, λέει η Carter.

Γιατί ήταν μόνο του το μωρό στο αμάξι;

Περιγράφοντας τον τρόμο που ένιωσε την περασμένη Δευτέρα, η Carter εξήγησε: “είχα μόλις σταματήσει στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ προκειμένου να τρέξω μέσα και να πάρω ψωμί. Και πήρα την λάθος απόφαση να αφήσω το μωρό για μερικά λεπτά στο αμάξι.”

“Πλήρωνα για το ψωμί, όταν ξαφνικά άκουσα τη μηχανή του αυτοκινήτου μου να ανέβει. Η καρδιά μου βούλιαξε. Έτρεξα έξω, προσπάθησα να μπω μπροστά στο αμάξι και άρχισα να ουρλιάζω: Το μωρό μου! Όμως δεν μπορούσα να σταματήσω τον άντρα. Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο. Ακολούθησαν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου”, περιέγραψε η Carter.

Και συνέχισε: “Είναι θλιβερό το ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τίποτα γύρω μας και δεν μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν: Φέρε μου το μωρό μου πίσω και πάρω ό,τι άλλο θέλεις!”

Το βίντεο του συμβάντος κόβει την ανάσα:

Οι κάμερες ασφαλείας βοήθησαν στον εντοπισμό

Η αστυνομία, χάρης τις κάμερες ασφαλείας, είδε, ότι ο άντρας είχε πρώτα κλέψει ένα Mazda, το οποίο παράτησε για να κλέψει στην πορεία το Honda της γυναίκας. Δύο ώρες αργότερα, το βρήκε παρατημένο στην περιοχή Enfield. Έπειτα από έρευνες εντόπισε και τον άντρα σε κοντινό σπίτι και τον συνέλαβε.

Το ίδιο βράδυ καταδικάστηκε και την επόμενη μέρα παραδέχτηκε την ενοχή του για κλοπή και απαγωγή, αλλά όχι για πράξεις βίας. Ένας ακόμα άνδρας συνελήφθη, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι μαζί του.