Αδιανόητο: Παιδί 15 μηνών πέθανε από αφυδάτωση και ασιτία, δεμένο στο καθισματάκι αυτοκινήτου

Μία αδιανόητη τραγωδία αποκαλύφθηκε στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού μόλις 15 μηνών βρέθηκε δεμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου του μέσα στο σπίτι του.

Ο τραγικός του θάνατος οφείλεται στην ασιτία και την αφυδάτωση, καθώς η μητέρα του αγοριού είχε επίσης χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης και φεντανύλης, όπως έδειξε η αυτοψία.

Η 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και ο 15 μηνών γιος της Νίκολας Κράουντερ βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, τον περασμένο Φεβρουάριο και τα αποτελέσματα των αυτοψιών είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις χθες.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος χαρακτήρισε ατυχήματα και τους δύο θανάτους, ανέφερε πως η Σπίαρς ήταν νεκρή για αρκετές μέρες λόγω υπερβολικής δόσης.

Το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού μόλις 15 μηνών βρέθηκε δεμένο στο κάθισμά του αυτοκινήτου του μέσα στο σπίτι του στο Τενεσί των ΗΠΑ. Ο τραγικός του θάνατος οφείλεται στην ασιτία και την αφυδάτωση, καθώς η μητέρα του αγοριού είχε επίσης χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης και φεντανύλης, όπως έδειξε η αυτοψία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν είναι σαφές πόσο καιρό ήταν νεκρός ο μικρός Νίκολας προτού βρεθεί, όμως η αιτία θανάτου του ήταν η ασιτία και η αφυδάτωση.

Αντιθέτως, η 3χρονη αδερφή του βρέθηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι και φαίνεται πως είχε προσπαθήσει να βοηθήσει τον μικρό πριν από τον θάνατό του. Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως φαγητό, όπως αποξηραμένο αυγό και τσόφλια, βρέθηκαν στο κάθισμα του αυτοκινήτου και γύρω από αυτό.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός όταν μια δικαστική επιμελήτρια πήγε στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου και το βρήκε κλειδωμένο. Κάλεσε σε βοήθεια όταν είδε από το παράθυρο τη μητέρα ξαπλωμένη στο πάτωμα και το κοριτσάκι της να τρέχει στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών υπήρχαν μέσα στο σπίτι.

Ο μικρός Νίκολας εντοπίστηκε δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου στο πάτωμα ενός υπνοδωματίου, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.