Δωρεάν η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου για τους δημότες Αγλαντζιάς

Δωρεάν η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου για τους δημότες Αγλαντζιάς

Εντελώς δωρεάν μπορούν να χρησιμοποιούν από σήμερα οι δημότες της Αγλαντζιάς τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, που ελήφθη στο πλαίσιο της εμβάθυνσης της συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και το κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα του τόπου.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Τάσο Χριστοφίδη, προσβλέποντας σε περαιτέρω συνέργειες στο μέλλον.

Πώς θα γραφτείτε στην Βιβλιοθήκη

Ο δημότης που επιθυμεί την έκδοση κάρτας για επισκέψεις στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου οφείλει να προσκομίσει στη βιβλιοθηκονόμο του Δήμου το εκλογικό του βιβλιάριο μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, έτσι ώστε να αποδεικνύει ότι είναι εγγεγραμμένος δημότης Αγλαντζιάς.

Οι κάτοικοι Αγλαντζιάς που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Δήμο, μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου, εφόσον μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην Αγλαντζιά.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την προσκόμιση του εκλογικού βιβλιαρίου και ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας.

Ο δημότης, οφείλει να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής εξωτερικού μέλους που θα του δώσει η βιβλιοθηκονόμος και να την παραδώσει.

Σε περίπτωση που επιθυμεί, εκτός από πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, να έχει και το δικαίωμα δανεισμού μέχρι 7 βιβλίων για 21 ημέρες, οφείλει να καταβάλει το ποσό των €7.

Ο αιτητής θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά μια φωτογραφία (διαβατηρίου) και την ταυτότητά του (μπροστά και πίσω όψη) στο email info@aglantzia.org.cy, και να αναφέρει στο θέμα του μηνύματος «Για εγγραφή στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου», έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, δε δύναται να προχωρήσει η διαδικασία εγγραφής του.

Η αίτηση θα καταχωρηθεί ηλεκτρονικά από την υπηρεσία του Δήμου προς τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο αιτητής θα ενημερωθεί για να παραλάβει την κάρτα του, όταν αυτή είναι έτοιμη.

Διαβάστε επίσης:

Μαθητές της Πάφου «άπλωσαν ευτυχία» για τα παιδιά με καρκίνο (εικόνες)

Συγκινεί η πράξη αγάπης του Κολλεγίου CDA Πάφου για νεαρή με εγκεφαλικό επεισόδιο

Η φωτογραφία της χρονιάς: Ακρωτηριασμένος πατέρας αγκαλιά με το παιδί του χωρίς άκρα