Δασκάλα διαβάζει στους μαθητές της μία ημέρα μετά την εγχείριση όγκου στον εγκέφαλο

Δασκάλα διαβάζει στους μαθητές της μία ημέρα μετά την εγχείριση όγκου στον εγκέφαλο

Μία μόλις ημέρα αφότου υποβλήθηκε σε αφαίρσεση όγκου στον εγκέφαλο, απέδειξε ότι δεν κάνει απλά μία δουλειά, αλλά επιτελεί ένα λειτούργημα. Μία δασκάλα από το κρεβάτι του νοσοκομείου χρησιμοποίησε το Facebook Live, προκειμένου να διαβάσει στους μαθητές της ένα παραμύθι και για να τους δείξει ότι είναι καλά.

Η κυρία Meucci είναι δασκάλα της 4ης τάξης του δημοτικού σχολείου Benjamin Franklin στην Πενσιλβάνια. Την περασμένη εβδομάδα έμαθε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο και χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, κάτι που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Το επόμενο βράδυ, από το κρεβάτι της εντατικής, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβάσει στους μαθητές της ένα παραμύθι, κάτι που το κάνει κάθε φορά. Έτσι, και τώρα δεν μπορούσε να τους το στερήσει.

«Δειχνω λιγο παραξενη, αλλα ειμαι καλα»

«Με συγχωρείτε αν φαίνομαι λίγο παράξενη. Ξέρω ότι δείχνω έτσι. Έχω ενα μαυρισμένο μάτι, επειδή μου άνοιξαν το κεφάλι για να βγάλουν τον όγκο μου», είπε η δασκάλα.

Η ίδια είχε δημιουργήσει αυτήν την κλειστή ομάδα στο Facebook με τίτλο «Franklin Bedtime Stories» κάποια χρόνια πριν, έτσι ώστε οι δάσκαλοι να μπορούν να διαβάζουν παραμύθια και ιστορίες στους μαθητές τους, πριν από τον ύπνο. Και η κυρία Meucci, όταν μπήκε στο νοσοκομείο, πήρε ένα βιβλίο μαζί της.

Μέσω του Facebook Live τους διάβασε την ιστορία, έτσι ώστε να τους διαβεβαώσει παράλληλα, ότι είναι καλά και πως θα επιστρέψει στο σχολείο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

«Είστε τα φιλαράκια μου, ένα σημαντικό κομμάτι της σχολικής κοινότητας, του κόσμου μας. Σας αγαπώ. Ήθελα να σας δω και να σας δείξω ότι είμαι καλά. Δείχνω λίγο funky, αλλά ήθελα να σας πω να ξέρετε ότι είμαι ΟΚ», ανέφερε η δασκάλα.

Πηγή: NBC

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος σε τσίρκο: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια (βίντεο)

«Ο 4χρονος γιος μου δεν παίζει με άλλα παιδιά, προτιμά το μοναχικό παιχνίδι…»

Αυτός ο μπαμπάς τριών κοριτσιών μαζεύει υπογραφές για να δικαιολογούνται οι απουσίες λόγω περιόδου