Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε σήμερα (video)

Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε σήμερα (video)

Γεμάτη νοσταλγία, που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς και των πιο δυνατών είναι μία νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Η γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού Mc Donald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε στη δημοσιότητα το χριστουγεννιάτικο σποτάκι της με τίτλο «Imaginary Iggy». Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός ντροπαλού κοριτσιού, της Ματίλντα, μέσα από τα χρόνια της παιδικής της ηλικίας κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών της.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο φανταστικός της φίλος, ο Iggy, τον οποίο τον είχε ζωγραφίσει ως παιδί και που ξαφνικά παίρνει σάρκα και οστά και έρχεται στη ζωή της. Αφού τον τάϊσε «μεζεδάκια των ταράνδων» (sticks καρότου δηλαδή) οι δύο τους αναπτύσσουν έναν μοναδικό δεσμό κι εκείνος γίνεται πηγή του εορταστικού πνεύματος και ένας έμπιστος φίλος της.

Στην επόμενη σκηνή, η Ματίλντα είναι λίγο μεγαλύτερη και ο Ίγκι τη βοηθά κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού, ντυμένη ως ελαφάκι και δίνοντας παράσταση μπροστά στην οικογένειά της, ενώ εκείνος τη χειροκροτά.

Στα χρονια τησ εφηβείασ

Στη συνέχεια τη δείχνει ως έφηβη γράφει μηνύματα στον καναπέ μαζί με την οικογένειά της ενώ ο Ίγκυ κάθεται στα πόδια της. Ξαφνικά, βγαίνει έω από το δωμάτιο να μιλήσει, αφήνοντας τον Ίγκι να δείχνει θλιμμένος και απογοητευμένος.

Λίγο αργότερα, η Ματίλντα περιμένει τους φίλους της για να βγει έξω. Πρωτού μπουν στο δωμάτιό της κρύβει τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς και μαζί με αυτούς και τη ζωγραφιά του Ίγκι, που είχε φτιάξει όταν ήταν παιδί. Εξαφάνισε τον αγαπημένο της φίλο στην ντουλάπα.

Στο τέλος της διαφήμισης, η Ματίλντα έχει μεγαλώσει και απολαμβάνει ένα γεύμα στα McDonalds με λίγους φίλους της, όταν βλέπει ένα μικρό αγοράκι να κρατά ένα καρότο και να ταΐζει τον δικό του φανταστικό φίλο. Χαμογελά και τρέχει στο πατρικό της σπίτι ψάχνοντας τον Ίγκι.

Επιστρέφει στη ντουλάπα της, αλλά νιώθει απογοήτευση, όταν τη βρίσκει άδεια. Λίγα λεπτά μετά ο Ίγκι ξεπροβάλλει πίσω από κάποια παλτό και πουλόβερ, χαμογελώντας στην παλιά του φίλοι. Όπως εκείνον τον παλιό καιρό, οι δυο τους κάθονται δίπλα στις ανοιχτές πόρτες με ένα πιάτο καρότα.

Η διαφήμιση σκόρπισε συγκίνηση σε όσους την είδαν και γύρισαν πίσω στα παιδικά τους χρόνια, με τους δικούς τους φανταστικούς φίλους.

Δείτε τη διαφήμιση

Διαβάστε επίσης:

«Ο Άγιος Βασίλης δεν θα σας ξεχάσει»: Μαμά στέλνει ένα υπέροχο γράμμα σε παιδιά που δεν μπορούν να γιορτάσουν με τους γονείς τους

Όχι, ο Άγιος Βασίλης δεν είναι μέσο πίεσης για να μας υπακούσουν τα παιδιά

Οι δημιουργοί της Barbie τρέχουν για να «σώσουν» τα Χριστούγεννα των παιδιών