Αυτή η δασκάλα βρήκε τον πιο funky τρόπο να χαιρετά τους μαθητές της (video)

Όταν επέστρεψε στην τάξη της, έπειτα από μήνες τηλεκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μία δασκάλα εξομολογήθηκε στους μαθητές της, ότι της είχε λείψει πολύ η προσωπική επαφή.

«Είχαμε συνηθίσει, όταν ερχόμασταν στο σχολείο το πρωί να χαιρετιόμαστε στην πόρτα, αγκαλιαζόμασταν ή κάναμε high 5», δήλωσε η δασκάλα.

«Όταν επιστρέψαμε, δεν είχαμε ειδωθεί για πολύ καιρό και οι μαθητές θέλουν να έρθουν κοντά, να είναι όλα όπως πριν», προσθέτει λέγοντας ότι τα νέα δεδομένα θέλουν κοινωνική απόσταση και  μάσκες.

Χαιρετισμός… χορογραφία!

Έτσι, λοιπόν, σε λίγο χρονικό διάστημα, η δασκάλα βρήκε μία πολύ… funky λύση. Έβαλε μία «εργασία» στους μαθητές της μέσα στο σαββατοκύριακο, να σκεφτούν και να επιστρέψουν την επόμενη μέρα στο σχολείο με έναν χαιρετισμό εξ αποστάσεως κάθε μέρα μπροστά στην πόρτα της αίθουσας.

Κάθε μέρα λοιπόν, η 30χρονη δασκάλα καλωσορίζει τους μαθητές με τον δικό τους προσωπικό τρόπο χαιρετισμού. «Βλέπετε τώρα τη σύνδεση; Δεν είμαι στην πόρτα κάθε πρωί και με περιμένουν. Άλλα λένε «καλημέρα» με έναν πιο ήσυχο χαιρετισμό, άλλα χαιρετούν σαν μπαλαρίνες και ούτω καθεξής»,  συνεχίζει.

Ακόμη και οι μαθητές που δεν είναι στην τάξη της χορογραφούν τις καλημέρες τους κάθε πρωί.

«Απλώς προσπαθούμε να δώσουμε μία διασκεδαστική χροιά στη νέα μας κανονικότητα. Κι αυτό δίνει και σε μένα χαρά», τονίζει.

Μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο στο διαδίκτυο, που δεν άργησε να γίνει viral.

Μήπως να τη μιμηθούν και τα δικά μας σχολεία άραγε;