Ανανέωσαν όρκους γάμου σε παραλία στην Πάφο!

Όταν η Λιζ και ο Ράιαν Γουίλκινσον ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια, μπροστά στον πρωτότοκο γιο τους, δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα είχαν τη δυνατότητα να το επαναλάβουν μπροστά στον δεύτερο γιο τους σε μια ονειρεμένη παραλία!

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι μπόρεσε να έχει και τα δύο αγόρια του μαζί σε μια πολλή οικονομική τελετή ανανέωσης όρκων δίπλα στη θάλασσα.

Η Λιζ, 35 ετών και ο Ράιαν, 38 ετών, ήταν το πρώτο ζευγάρι που είπε ξανά το ναι στην Κύπρο.

Η ιστορία αγάπης της Λιζ και του Ράιαν ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, όταν είπαν για πρώτη φορά το ναι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για την 10η επέτειο του γάμου τους στις 25 Αυγούστου, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για μια ρομαντική παρουσία και των δύο γιων τους, του Τζορτζ, 5 ετών, και του Όλιβερ, 14 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η Liz και Ryan Wilkinson παρά το αυξημένο κόστος ζωής, πήραν την απόφαση να επαναλάβουν το «δέχομαι» μπροστά στα δύο τους παιδιά και πλήθος καλεσμένων σε παραλία της Πάφου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ανανέωση των όρκων στοίχισε τόσο λίγο, λόγω ενός πακέτου που κλείνει συγκεκριμένη εταιρεία, το οποίο περιλαμβάνει και τη διαμονή σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάφου.

Διαβάστε επίσης:

Απολογισμός Παγκοσμίου: Έξι υπέροχες κυπριακές παρουσίες!

Επιδότηση για νηπιαγωγεία: Πέραν των 3.000 αιτήσεων την πρώτη μέρα