Ο γενναίος Νικόλας ετοιμάζεται για νέο χειρουργείο: Η μητέρα του μας γράφει τα νέα του

Ο μικρός Νικόλας που πολεμάει το «τέρας» τρία χρόνια, θα χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα για να του αφαιρεθεί η κεντρική γραμμή απο την καρδιά του.

Η μητέρα του γράφει τα νέα του στην παρακάτω συγκινητική ανάρτησή της:  «Αγαπητοί μας φίλοι, τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε σημαντικές συζητήσεις με τους γιατρούς μας και ένα νέο σχέδιο.

Αυτή τη στιγμή, το σχέδιο είναι να σταματήσει η ανοσοθεραπεία και να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα του Νικόλα να αναρρώσει. Το σώμα του είναι πολύ αδύναμο για να συνεχίσει.

Αλλά αυτό δεν είναι και το τέλος της θεραπείας. Είμαστε σε συζητήσεις για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή του εμβολίου στη Γερμανία. Είναι αδύνατον ο Νικόλας μας να πετάει για Νέα Υόρκη κάθε 3 μήνες καθώς το σώμα του είναι πολύ αδύναμο για να αντέξει.

Η Γερμανία είναι πολύ πιο κοντά απο την Κύπρο. Είμαστε επίσης σε συζητήσεις για την έναρξη ακόμα μιας κλινικής δοκιμής. Αν προχωρήσουμε, θα πρέπει να ταξιδεύουμε πίσω στη Γερμανία πολύ συχνά για όλα αυτά. Μας φαίνεται πολυ μακριά αυτό το ταξίδι προς την ανάρρωση.

Τον περασμένο μήνα εμφανίστηκαν κάποιες σκιές στους πνεύμονες του Νικόλα, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν αν πρόκειται για καρκίνο. Αυτή την εβδομάδα κάναμε ακόμη έναν υπέρηχο όπου και πάλι έδειξε κάτι το scan, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι γιατί είναι μικρό.

Θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε 6 εβδομάδες, και παρακαλούμε να βγουν καθαρές από καρκίνο! Σας παρακαλούμε όλους να προσευχηθείτε και αυτή την φορά για το παιδί μας, παρακαλούμε τόσο πολύ να είναι καθαρός από καρκίνο.

Έχει πολύ ζέστη στο Βερολίνο τις τελευταίες εβδομάδες. Το δωμάτιο μας ειναι χωρίς κλιματισμό και η θερμοκρασία στο δωμάτιο έχει φτάσει τους 32 βαθμούς. Η λύση μας;  Πήραμε τα παιχνίδια μας Lego, πήγαμε στο εμπορικό κέντρο κοντά μας και ο Νικόλας μας μπόρεσε να απολαύσει τα lego του στην δροσιά! 🙂

Ο μικρός μας ήρωας έχει χάσει κάποια απο τα δοντάκια του (λόγω ηλικίας), αλλά εξακολουθεί να έχει το πιο όμορφο χαμόγελο. Ελπίζουμε αυτό το χαμόγελο να μην φύγει ποτέ και να συνεχίσει να λάμπει και να μας εμπνέει όλους.

Αυτή την εβδομάδα ο γενναίος μας Νικόλας θα χειρουργηθεί για να του αφαιρεθεί η κεντρική γραμμή απο την καρδιά του. Προσευχόμαστε να πάει καλά η διαδικασία. Η επέμβαση θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά και η αφαίρεση της κεντρικής γραμμής σημαίνει ότι δεν θα έχουμε άλλη χημειοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία.

Προσευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά την κεντρική γραμμή στην καρδούλα του!

Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξη για τον Νικόλα μας, τόσοι πολλοί άνθρωποι προσεύχονται γι ‘αυτόν, κάτι που εκτιμούμε αφάνταστα. Σιγά σιγά βλέπουμε το φως και ξέρουμε ότι ο Θεός έχει το χέρι Του σε αυτό».

Μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Αναζητείται ο 16χρονος Αντρέας. Εξαφανίστηκε στην Πάφο

Πολύχρωμο, ελεύθερο παιχνίδι: Μessy συνάντηση, στη Λευκωσία