Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου, όπου έγινε απόπειρα αρπαγής μαθητών

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Δ’ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς, διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου και τους εμπλεκόμενους φορείς, ενεπλάκη άμεσα σε ενέργειες και διαβήματα για την προστασία και ασφάλεια όλων των παιδιών, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, όσον αφορά άγνωστο άντρα που προσέγγισε δύο παιδιά του σχολείου μετά τις 1:05 μ.μ., έξω από το σχολικό κτήριο.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος διαβεβαιώνει ότι «μέσω συντονισμένων προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων, τα μέτρα ασφάλειας και φρούρησης στις εισόδους του σχολείου ενισχύθηκαν σημαντικά, με πολλαπλούς τρόπους, από πολλαπλούς φορείς».

Σε σημερινή ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος γονέων χαρακτηρίζει «εντελώς αβάσιμες και ανυπόστατες» τις διάφορες δηλώσεις γονέων του σχολείου, που κυκλοφόρησαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και αφορούσαν στην ενημέρωσή τους, στις απουσίες παιδιών λόγω έντονης ανασφάλειας, καθώς και στα μέτρα που λήφθηκαν.