Απίστευτη καταγγελία γονέων: Άγνωστος προσπάθησε να απαγάγει παιδιά από σχολείο

Άσχημες μνήμες ξυπνά η είδηση που θέλει άγνωστο να προσπάθησε να απαγάγει μαθητές από σχολείο στην Αγλαντζιά τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των δύο γονιών, άγνωστος, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, προσέγγιζε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Αγλαντζιά, προσποιούμενος ότι τον έστειλαν οι γονείς τους να τους πάρουν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το ύποπτο πρόσωπο στεκόταν έξω από την περίφραξη του σχολείου και μιλούσε με τους μαθητές. Στη μια περίπτωση είπε στο παιδί «είπε μου ο παπάς σας να σας πάρω σπίτι» και το δεύτερο παιδάκι το ρώτησε αν θα έρθει ο θείος του να το πάρει.

Και οι δύο προσπάθειες απέτυχαν. Οι καταγγελίες βρίσκονται στα χέρια του ΤΑΕ Λευκωσίας και γίνονται εξετάσεις για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που προκάλεσε αναστάτωση σε γονείς και τη διεύθυνση του σχολείου.

Οι παραπάνω καταγγελίες έρχονται στο φως μετά την περιπέτεια απαγωγής δύο αγοριών πέρυσι και παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου για ασφάλεια των μαθητών με περιφράξεις σχολείων και φύλακες στα σχολικά κτίρια.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να μιλήσετε στα παιδιά σας για την αρπαγή ανηλίκων